A legtöbb gyorsétteremben (MCD, KFC) miért hűtenek még télen is?
Mindenhol hűtenek-fűtenek. Valamiért be van kattanva, hogy a 20 fok a mindenség, de télen pl. ha egy városi buszt 20 fokra fűtenek, leájulnak róla az emberek nagykabátban, nyáron meg megfagysz pólóban, mikor leizzadva felugrasz a 33 fokból a 20-ba. Bár én eleve utálom a légkondit, mert sokkal hidegebbnek érződik, mint amennyi valójában. Más meg a meleget utálja. Olyan sajnos sosem lesz, hogy mindenkinek jó.
De ezt leszámítva, mit vársz a mekitől? Megetteg a hambidat, egészségedre, ha triggerel, hogy a takarító úgy viselkedett, ahogy a gyorséttermi takarítók szoktak, akkor legközelebb menj a Gundelbe, ott majd nem fog ordítva kommunikálni a takarító az amúgy 17 éves managerével.
A spar meg tényleg a leglassabb, legéletuntabb emberek gyűjtőhelye, de legalább Karen nem sír, hogy dobálják a termékeit, meg stresszeli, hogy túl gyors a kasszás. Marika teljes lelki nyugalommal, 20 másodperc/termék sebességgel becsipogja. Én szeretek haladni, szóval a Lidl-Aldi szentkettősségbe járok, ahol sportnak érzem, hogy felvegyem a tempót a kasszással, mikor pakolok, de legalább három percnél tovább még sosem álltam sorba, és még olcsóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!