Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha sokan megérintenek, hozzám...

Ha sokan megérintenek, hozzám érnek, akkor kedvelnek?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor történik meg hogy munkahelyen,ismerosok között,megerintik,megsimogatják a hátam,vállam. Ez a kedvelés jele?
máj. 7. 16:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%
Ok, most akkor miért is írtad ki a kérdést? Mert úgy tűnik, ez neked teljesen rendben van, de a válaszokon meg behisztizel. 🙄
máj. 7. 18:48
 12/18 A kérdező kommentje:
Arra voltam kíváncsi hogy mit jelent. Nem hisztiztem be semmin csak leirtam hogy nem kell zaklatast kialtani mert valaki hozzád ér 😄
máj. 7. 18:59
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk minek a jele. Egyénenként teljesen eltérő, ki mikor milyengesztusokat tesz egy másik ember felé. Volt olyan kollégám, aki bárkihez hozzá ért. Sőt, túlzásba is vitte. Ő egyszerűen ilyen volt. De van olyan ismerősöm, aki csak pár emberhez pl rokonok ér hozzá.
máj. 7. 19:00
 14/18 A kérdező kommentje:
13# köszönöm ☺️
máj. 7. 19:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha ez a szeretetnyelvük, akkor biztos.
máj. 7. 22:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Pár éve olvastam olyat, hogy kimutathatóan segítőkészebbek az emberek, ha az azt kérő egy picit hozzáér a megkért ember karjához, vállához.

Lehet, hogy a munkád miatt gyakran kérnek tőled segítséget, így gyakran találkozol a jelenséggel.

Azt is el tudom képzelni, hogy mert nem süt belőled a 'meg ne érints, utállak' mentalitás, nem fojtod bele ezt az érintést azokba az emberekbe, akik egy látványosan tartózkodóval szemben biztosan visszafognák magukat.

Szerintem barátságos ember lehetsz.

máj. 8. 10:08
 17/18 A kérdező kommentje:
16# én ilyen kis rakás szerencsétlenség tipus vagyok inkább 😄 sokszor talalkozom anyáskodással a kornyezetemben velem szemben
máj. 8. 11:03
 18/18 anonim ***** válasza:

ha neked ez tetszik nem kellemetlen nincs vele problémád akkor nincs probléma...

Egyéb esetben vagy csak kedvesek, vagy valóban olyan kis szerencsétlenke mindig bánatos, vagy meglátod biztos sikerülni fog, vagy olyan akit biztatni kell, hogy csinálja....

Vagy többet akarnak majd egy szép napon.

máj. 8. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!