Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Olyan jó volt talizni egy...

Olyan jó volt talizni egy pasival, olyan egekbe éreztem magam, de ma olyan levert vagyok, hiányzik nagyon pedig tudom hogy a hétvégén újra talizunk. Miért vagyok rosszul?

Figyelt kérdés

máj. 6. 13:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%
Szánalmas
máj. 6. 14:52
 12/21 anonim ***** válasza:
89%
Jó, szerelmes vagy meg viszket a nuni. Értjük.
máj. 6. 15:02
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom unatkozol és nincs életed ezért érzed magadat rosszul.
máj. 6. 15:38
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
Társfüggő vagy?
máj. 6. 16:05
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy hét tényleg sok idő első és második randi között. Kamionsofőr, vagy micsoda?
máj. 6. 16:06
 16/21 anonim ***** válasza:
Ő az első pasid? Még 16-18 éves korodat járod?
máj. 6. 16:15
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt úgy hívják: az a bizonyos "rózsaszín köd". Ja, és k*rva szar lesz, előre szólok. De túléled.
máj. 6. 17:13
 18/21 anonim ***** válasza:
61%
Gondolom egyedül nem tudod megteremteni az ideális életet, a boldogságot, ezért meghalsz ha ő nincs.
máj. 6. 17:26
 19/21 anonim ***** válasza:

14-es vagyok, azért is írtam a társfüggőséget, nem bántó szándékkal, de sajnos az jött át, hogy a kérdező nagyon alárendeli a saját hogylétét egy külső, idegen ember kénye-kedvének, a jól léte kulcsát más kezébe adja át.

Holott egy párkapcsolat nem arról szól, hogy a párom a "másik felem", hanem arról hogy egész vagyok magamban is, de egy kellemes kiegészítés, mintegy megfűszerezi az egyébként egész és rendben lévő életemet.

Amikor valaki attól várja a boldogságot, hogy mit "kap" a másiktól, annak dolgoznia kellene önmagán, az önértékelés, önszeretet terén.

máj. 6. 18:49
 20/21 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező, ilyen kérdést ne ide írj ki, itt csak lehúznak.

Ez a beteg emberek gyűjtőhelye, ha egészséges vagy, hamar kivágnak.

Itt akkor vagy menő, ha öngyilkosságra vágysz, antiszociális vagy, feminista, sorozatgyilkos, szatír.

máj. 6. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!