Olyan jó volt talizni egy pasival, olyan egekbe éreztem magam, de ma olyan levert vagyok, hiányzik nagyon pedig tudom hogy a hétvégén újra talizunk. Miért vagyok rosszul?
14-es vagyok, azért is írtam a társfüggőséget, nem bántó szándékkal, de sajnos az jött át, hogy a kérdező nagyon alárendeli a saját hogylétét egy külső, idegen ember kénye-kedvének, a jól léte kulcsát más kezébe adja át.
Holott egy párkapcsolat nem arról szól, hogy a párom a "másik felem", hanem arról hogy egész vagyok magamban is, de egy kellemes kiegészítés, mintegy megfűszerezi az egyébként egész és rendben lévő életemet.
Amikor valaki attól várja a boldogságot, hogy mit "kap" a másiktól, annak dolgoznia kellene önmagán, az önértékelés, önszeretet terén.
Kérdező, ilyen kérdést ne ide írj ki, itt csak lehúznak.
Ez a beteg emberek gyűjtőhelye, ha egészséges vagy, hamar kivágnak.
Itt akkor vagy menő, ha öngyilkosságra vágysz, antiszociális vagy, feminista, sorozatgyilkos, szatír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!