Hogyan lehetnék vele is jóba?
Figyelt kérdés
Szoval annyi a szituacio (kozepiskolaba jarok) hogy van egy csapat lany akik fel eve még ki nem allhattak engem egy felreertes miatt,es emiatt mar ense csipaztam őket különösebben.
Viszont kb 1 honapja csak igy a semmiből felszabadultunk es joba lettem a csapat nagyreszevel,mivel ketté van osztva az angol csoport es en velük jarok egy csoportba (+ meg par ember). Mostanaba nagyon sokat beszelgetek velük,es mindig nevetünk főleg angol orakon es szorakoztatjuk egymast. De van egy lany a csapatukban akin még mindig azt látom hogy nem igazán bír,pedig nekem nincs mar semmi bajom vele es probaltam is vele tudatni. Tudnatok segiteni abban hogy hogy lehetnek joba vele is? Koszonom a valaszokat előre!
ápr. 30. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!