Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az agressziv emberekkel mit...

Az agressziv emberekkel mit lehet kezdeni buli helyen?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy kigyurt magas csavo. Atlagos testalkat, 172 cm. Hetvegen buliban voltam, ahol mar kicsit ittas allapotban mentem a wcbe majd veletlenul vallal neki mentem az ajtonak, az eppen piszoarnal allo kb 195cm magas kigyurt kopasz csavo, pedig megindult felem, hogy mit kepzelek magamrol, es hogy mindjart szet b@ssza a fejem. En elegge megijedtem es annyit mondtam, hogy ne haragudj veletlen volt(az ajto a piszortol allo uriembertol kb 3 meterre volt, szobal nem erettem miert ilyen ideges) . Erre jott a valasz hogy majd mindjart veletlenul beleverek a fejedbe. Majd belevert egyet a falba izombol es kiviharzott, mikozbe orditotta, hogy legkozelebb megdoglesz hulyegyerek. Na most nekem ebben a szituacioban szerencsem volt, de nem is tudom elkepzelni, hogy mit tehetnék ilyenkor? Semmivel nem artottam neki, megis meg akart verni es nyilvan eselyem sem lett volna..
ápr. 30. 00:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Akit kicsit is érdekel téma azoknak mindenképpen ajánlom ezt cikket. Egyébként teljesen jól írod 10-es. Az baj egyébként, hogy sok ember úgy gondolja, hogy sose tudna bántani és emiatt más így van vele. Ami általánosságban igaz, de kivételek itt is vannak. (A kérdés sem véletlenül jött létre.) Akinek szerencséje van az soha nem találkozik ilyennel. Aki meg igen az vagy megússza vagy ha elég felkészült, akkor talán sikeren elhárítja. Bár sokszor egy határozott fellépés is elég.

[link]

máj. 4. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!