Egyedül élek, a barátommal laktam aki elhagyott nemrég és nincs pénzem ételre mert minden pénzem a lakás fizetésére kell költenem. Éhezek, a mai árak mellett nem tudok semmit jóformán megfizetni. A munkámat is elvesztettem. Mit tegyek?
A szuleiddel milyen viszonyban vagy? Miert nem kersz toluk kis segitseget? Biztosan kitudnanak segiteni par honapig mig nem lesz mukad, legalabb etelre kuldenenek penzt...
Jol irtak fent, vendeglatasban mindig van hely, takaritasban is tudnal dolgozni mig nem lesz masik helyed.
Hany eves vagy?
Elozo vagyok.
A volt baratodtol nem tudnal kis penzt kajara kerni?
A 2# jót ír.
Keresd fel az illetékes családsegítőt, vedd fel velük a kapcsolatot, működj együtt velük. Remélhetőleg ők is tudnak segíteni munkakeresésben, krízisadomány adásában.
Amik tények:
– Lehet gyorsan munkát találni. Lehet, hogy a szomszéd városban, lehet hogy nem álommelót, de a semminél többet.
– Ha dolgoztál legalább egy évet az elmúlt három évben, akkor a munkaügyi központ folyósít álláskeresési járadékot 1–3 hónapig, csak kérni kell.
Szüleid, meg ha külföldön dolgoznak, gondolom jól keresnek, nem tudnak kisegíteni?
A fentiekben leírt tanácsokon túl:
Ha van olyan adottságod, amely nem hétköznapi, akkor próbálj meg azzal is mellékest keresni. Például ha játszol hangszeren, gyakorolj be pár dalt és add elő - szabadidőd/igény - függvényében egy frekventáltabb helyen. Belvárosi találkozóhely, közlekedési csomópont, aluljáró...
Sok kicsi, sokra megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!