Szeretném megérteni a férfiak viselkedését. Miért
csináljátok ezt?
Figyelt kérdés
Adott egy kollégám, akivel közvetlenül nem dolgozunk együtt, de heti legalább egyszer biztos össze szoktunk futni az épületben. Feltűnt, hogy olyankor mindig összenézünk és ez már annyiszor megtörtént, hogy elgondolkodtatott, hogy miért néz mindig. Én nem bámulom őt, volt, hogy arra lettem figyelmes, hogy ő nézett engem. Tehát a kérdés, hogy miért néz szinte mindig? Egy kicsit kellemetlennek érzem, mert köszönőviszony nincs, látott már egy csomószor, tehát nem indokolt, hogy minden egyes alkalommal nézzen.
Ha valaki szembejön, ösztönesen ránéz az ember. Nem kell ebbe belelátni semmit. Ha bele akarsz látni, akkor mosolyogj rá, tegyél egy-egy fesztust, és meglátod mit lép.
Én pl. elég jó megfigyelő vagyok, ezétr folyamatosan futtatom a szemem az embereken. De ez konkrétan semmit nem jelent, nem érdekelnek az emberek annál jobban, mint, hogy vizuálisan benyomást tesznek
ápr. 21. 12:22
22/30 A kérdező kommentje:
Konklúzió: Mindenki bámul ki a fejéből, csakúgy, mint a 🐑🐑. Köszi a válaszokat, mostmár mindent értek!
ápr. 21. 15:33
23/30 anonim válasza:
Azért nem kell túlzásba esni, azért mert nem érted eped midnenki, aki csak rádpillant, nem lesz mindenki birka
ápr. 21. 17:11
24/30 anonim válasza:
Magázva köszönj neki, ha nekem magázódva köszön egy nő, akkor abból érteni szoktam, hogy nem jövök be neki, nincs nála esélyem, hátha ennél a férfinél is be fog válni ez a dolog, szerintem érdemes kipróbálni!
ápr. 21. 17:29
25/30 anonim válasza:
Mi lenne ha csak simán lefújnád gázsprayvel? Akkor se látni se érezni nem fog.
ápr. 21. 18:35
26/30 anonim válasza:
Én akkor csinálnék ilyet, ha tetszene az illető nő, de valamilyen okból kifolyólag nem lépek tovább, azaz nem kezdeményezek nála.
Ez lehet saját párkapcsolat, félénkség az elutasítástól stb.
ápr. 21. 19:55
27/30 anonim válasza:
A szép emberek vonzzák a tekinteteket. Majd 40 év múlva meg az lesz a panaszod, hogy szinte rád se néznek.
ápr. 22. 17:49
28/30 anonim válasza:
Most is csak ez az egy hapsi néz rá néha, azért nem tudja mi van. A szép nők tudják kezelni az ilyen helyzetet, már megszokták.
ápr. 22. 19:12
29/30 Tatyó válasza:
Nekem az különös, hogy kollégád, és rendszeresen össze is futtok, de nincs köszönés. Ilyenkor csak ketten vagytok, vagy többen pl ebédlő?
Régebbi helyemen (nagyobb kereskedelmi tv) szinte mindenki köszönt mindenkinek -ott is volt sok kolléga, akiket szintén ritkán láttunk.
ápr. 23. 12:04
30/30 anonim válasza:
Tetszel neki csak nem mer/akar közeledni valamiért.Vagy az is lehet,hogy bolond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!