Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szeretném megérteni a férfiak...

Szeretném megérteni a férfiak viselkedését. Miért csináljátok ezt?

Figyelt kérdés
Adott egy kollégám, akivel közvetlenül nem dolgozunk együtt, de heti legalább egyszer biztos össze szoktunk futni az épületben. Feltűnt, hogy olyankor mindig összenézünk és ez már annyiszor megtörtént, hogy elgondolkodtatott, hogy miért néz mindig. Én nem bámulom őt, volt, hogy arra lettem figyelmes, hogy ő nézett engem. Tehát a kérdés, hogy miért néz szinte mindig? Egy kicsit kellemetlennek érzem, mert köszönőviszony nincs, látott már egy csomószor, tehát nem indokolt, hogy minden egyes alkalommal nézzen.

ápr. 20. 21:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
9-es vagyok! Nekem volt már olyan igen.
ápr. 20. 22:37
 12/30 A kérdező kommentje:
És mi volt a válasz?
ápr. 20. 22:38
 13/30 anonim ***** válasza:
Az hogy ő nem bámult....(bár én is pasi vagyok meg az idegen is az volt).
ápr. 20. 22:49
 14/30 A kérdező kommentje:
Várható válasz volt.
ápr. 20. 22:51
 15/30 anonim ***** válasza:
68%
Elraktároz téged az elméjébe a fotografikus memcsijével, hogy aztán este legyen mire recsizni neki.
ápr. 20. 22:54
 16/30 anonim ***** válasza:
0%

Férfi vagyok, de erre nem tudok konkrétan válaszolni. Csak találgatni tudok.

Nem vagyunk egyformák.

ápr. 21. 01:17
 17/30 anonim ***** válasza:
88%
Ez a kérdés miért csak a férfiakra érvényes? A nők is szoktak bámulni/nézni, de a férfiak közt is nagyon sokan vannak akik nem bámulnak úgymond. Én se szoktam. Most az egész férfi nemet le akarod járatni, hogy bámuljuk az idegen nőket? Amúgy te írtad, hogy néha összefuttok néha, és mindig összenéztek. Tehát te is nézted őt. Amúgy ha nem nézel rá, honnan tudod, hogy ő bámul téged? Mint írtam is, mi férfiak sem vagyunk egyformák,nem kellene egy kalap alá venni minket. Lehet meg akart szólítani, csak kereste a megfelelő alkalmat, de az arcodról azt olvasta le, hogy nem vagy nyitott az ismerkedésre, vagy akár egy ártatlan beszélgetésre sem. Lehet tetszettél neki, és arra várt, hogy te is visszanézz rá. Vagy csak jólesett rádnéznie. Ezek csak találgatások, nem tudhatjuk, nem voltunk ott, és nem tudhatjuk mi zajlott le az ő fejében. Az is lehet, hogy túlgondolod az egészet.
ápr. 21. 08:23
 18/30 anonim ***** válasza:
63%
Ha zavar valami, akkor szólni kell. Attól, hogy itt kérdést teszel fel, nem fog megoldodni. Ráadásul nem is kapsz rá megfelelő választ. Én mindig elbambulok embereken, semmi hátsó szándékom nincs. Talán valami fogyaték lehet nálam. Neki meg lehet, hogy tetszel, de az is lehet olyan, mint én. Ha szólsz neki, akkor hidd el, hogy abba fogja hagyni, mert ciki lesz neki.
ápr. 21. 09:22
 19/30 anonim ***** válasza:
65%
Én is ugyan ezt mondtam. Tőle kell(ene) megkérdezni.
ápr. 21. 10:01
 20/30 anonim ***** válasza:
77%
Azért van a szemünk hogy nézzünk ne a földet lessük. Egy férfi válasza :)
ápr. 21. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!