Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Néha előfordul hogy valaki...

Néha előfordul hogy valaki életében először lát engem, és annak ellenére hogy nem tudja ki vagyok a gesztusaival azt fejezi ki hogy idegenkedik tőlem vagy akár a csenddel verést alkalmazza rám. Mik állhatnak ennek hátterében?

Figyelt kérdés

ápr. 19. 13:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom kedves legutóbbi válaszoló, nálam soha nincs olyan hogy előítélet miatt direkt elfordulok egy idegentől akkor se ha rémesen unszimpatikus.
ápr. 19. 17:37
 12/12 anonim ***** válasza:
24%
Inkább azokkal az emberekkel kell foglalkozni, akiket érdeklünk. Ha bizonyos emberek nem akarnak közeledni felénk, akkor ők tesznek egy szívességet. Engedni kell mindenkit az útjára. Úgyse lehet minden embernek tetszeni. Ha ő nem akarja, az első pillantástól, akkor nem. Miért? Mert ő így döntött. Hogy miért döntött így? Kit érdekel? Ne érdekeljen. Vannak fontosabb dolgok is.
ápr. 20. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!