Most miért baj az, hogy többre tartom a macskámat, mint a barátnőm nővérének a testvérét?
Micsoda családfát írtam le :D.
A lényeg, hogy nekem van egy menhelyről mentett benti macskám, aki 6 hetes kora óta velem van, 8 éve. A lakás ahol lakunk az enyém, a macska szabadon mászkál, a barátnőmet ez nem zavarja.
Viszont lett a nővérének egy pasija, és elakarnak hozzánk jönni vendégségbe, viszont a csávó allergiás a macskára, és kérték, hogy előtte rendesen takarítsak ki, meg majd zárjam be a macskát egy szobába.
A takarítás az ok, minden nap takarítok, de miért zárnám be a macskám a szobába? Tök nem érdekel, hogy az a kényeskedő nyápic allergiás a macskákra, nem kell idejönni, van millió beülős hely a környékemen, menjenek oda, még én zárjam be a macskát amikor az Ő otthonába jönnek vendégségbe?
A barátnőmtől megkaptam mint megjegyzés, hogy úgy néz ki, hogy többre tartom mint egy embert, igen, és ez miért baj? Egy idegen embernél nyilván többre tartom a macskámat.
Kért tőled valamit, amit jogod van visszautasítani, ha úgy gondolod. Viszont, nem tudhatod, mennyire súlyos az allergiája, kényeskedő nyápicnak hívni baromi nagy tahóság. Örülnél, ha a mogyoró allergiád miatt megkérnéd a házigazdát, ne legyen aznap mogyoró a lakásán, ő erre meg finnyás csitrinek hívna?
Ha nem akarod bezárni, mondd hogy "bocsi nem, ha így nem szeretnél átjönni találkozhatunk valami külsős helyszínen"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!