Egyre jobban érzem rá a motivációt. Manapság azt vettem észre, hogy órák tudnak eltelni úgy,hogy kb az agyatlan hírfolyamot pörgetem csak le, valódi információval szinte nem is találkozva.
Aki törölte, megbántátok, vagy jó döntés volt ?
ápr. 13. 13:43
1/10 anonim válasza:
Igen,a legjobb döntés volt
ápr. 13. 13:45
2/10 anonim válasza:
Nekem sose volt facebook, csak iwiw régen, de nem is hiányzik ez a fajta kapcsolattartás.
Erősen gondolkodom rajta. Másokat nézegetek, hogy boldognak tűnnek, nekem meg romokban az életem. Ugyan azok a vicces képek, erőltetett videók már századjára nem viccesek.
A legfőbb baj viszont az önkontrollommal van, hiszen nekem kellene megállni azt, hogy nyomkodjam.
ápr. 13. 14:40
5/10 anonim válasza:
Nekem van a Messenger miatt, de nem használom, üres.
ápr. 13. 14:58
6/10 anonim válasza:
Nagyon sok éve hoztam meg életem egyik legjobb döntését - azzal, hogy megszabadultam tőle!
Végtelenített, tartalmatlan, gyűlölködő, időt rabló, személyes adatokat időről-időre felelőtlenül kezelő, ill. felhasználó trágyafolyam, amit folyamatosan okoskodó emberek próbálnak "mozgásban tartani".
ápr. 13. 14:59
7/10 anonim válasza:
Nem töröltem a Facebook- profilomat, hanem egyszerűen csak nem használom. Jó döntésnek tartom ezt.
ápr. 13. 16:24
8/10 anonim válasza:
Facebook, Twitter, Kalóz Hiller
ápr. 13. 19:31
9/10 anonim válasza:
Volt, hogy töröltem, de visszaregeltem. Amíg nem voltam jelen, kicsit hiányzott, bár a jelenlétemmel sem oszt vagy szoroz semmit sem a szitu.
ápr. 13. 21:08
10/10 anonim válasza:
2007-ben letöröltem, ahogy vége lett az egyetemnek (csak az ottani ismerősökkel való kapcsolattartásra kellett). Azóta eszembe nem jutott újra beregisztrálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!