Nálam nehéz,mert még nem állok készen az újra. Nemrég halt meg a lányom anyja. De barátokat gyűjtők. A barát az nálam nem a szeretőt jelenti.
ápr. 6. 23:04
12/44 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, fogadd őszinte részvétem!
ápr. 6. 23:07
13/44 Darius- válasza:
Köszönöm szépen
ápr. 6. 23:16
14/44 anonim válasza:
Nem az van, hogy eleve kevesebb no keres csakszekszre pasit? Kapcsolatra inkabb, na de hat arra megfelo igen keves van abban a ferfitengerben sajnos.
ápr. 6. 23:17
15/44 anonim válasza:
Lehetetlen ha nem vagy gazdag.
ápr. 7. 00:34
16/44 anonim válasza:
Ez napi kérdés.
rákeresel vagy 1 milliót kidob.
Tömören röviden: a többségnek nehéz, annak a felsőbb kategóriának pedig könnyű.
ápr. 7. 06:52
17/44 anonim válasza:
Az egyéntől függ. Ezt látom az ismeretségi körömben is. Van olyan férfi kollégám, aki már vagy 3 éve egyedül van, nem jön neki össze csaj. Pedig jár sok helyre, van szociális köre. Csak hát az a tipikus unalmas jófiú, akitől szárazak maradnak a nők, mint a tűzifa. De van olyan kollégám is, aki szétment barátnőjével, aztán rá pár hétre már volt egy laza kapcsolata, mellette meg még az egyik házas kolléganőmet is kefélgette. Ő olyan tipikus csibészesen sármos srác.
Az egyiknek brutálisan nehéz ismerkedni, a másiknak egyszerű.
Szóval ez attól függ, mennyire jössz be a csajoknak.
ápr. 7. 08:10
18/44 anonim válasza:
Nekem lehetetlen. Egyrészt csúnya is vagyok arcra, hiába vagyok magas és viszonylag izmos is, a legtöbb nőnél alapból esélytelen vagyok. Másrészt nem keresek jól, nem vagyok az a tipikus férfias jelenség, pl nincs autóm, nem érdekelnek a műszaki dolgok. Szóval nekem nem is volt barátnőm, kapcsolatom nővel, pedig már 30 éves leszek idén. Amúgy annyira nem érdekel, hogy változzak miatta, a fejem olyan amilyen, szebb nem lettem egy jó frizurától és öltözködéstől, az érdeklődési körömön, személyiségemen meg nem fogok változtatni egy nő miatt. Szóval elengedtem a témát, csak akkor csodálkozok amikor mások kérdezik mi a helyzet ezen a "fronton", pedig aki kicsit is ismer annak egyértelmű.
ápr. 7. 08:57
19/44 anonim válasza:
17-es, de jól leírtad, ez pontosan így van.
ápr. 7. 09:03
20/44 anonim válasza:
Valamennyire jogos, ami a 17-es leírt.
De a nők sem egyformák, abszolút attól függ milyen nőt szeretnél.
Ha te most egy kedved, nyálasabb pasi vagy, nem fogsz olyan nőt meghódítani, akinek "bunkóbb"(nem rossz értelemben) és dominánsabb pasi kell inkább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!