Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Vendégségbe megyünk anyámékkal...

Vendégségbe megyünk anyámékkal és túrós csusza lesz a kaja és nagyon nem szeretem, mit csináljak? Mindent megeszek csak a túrós csuszát meg a túros tésztát nem.

Figyelt kérdés

2024. ápr. 6. 09:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%
8., mire gondolsz?
2024. ápr. 6. 10:37
 12/19 anonim ***** válasza:
27%

Azt akarja mondani nyilvan, h a turos csusza elsosorban nem olyan etel, amit szokas vendegsegben felszolgalni...

Csomo embernek van intoleranciaja, sokan nem szeretik a tejtermekeket. Furcsa valasztas a turos csusza.

2024. ápr. 6. 10:42
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Rendelni nem tudsz ott?
2024. ápr. 6. 10:42
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a kérdések basszus.. Bezzeg ha én kiírok egy normális kérdést, le vagyok szólva. Vicc ami itt megy.
2024. ápr. 6. 10:57
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"nem olyan etel, amit szokas vendegsegben felszolgalni...

Csomo embernek van intoleranciaja"

Családi vendégségről van szó, csak tudják, hogy van-e valakinek ételérzékenysége. Azért ne legyen már mindenhol glutén-, laktóz-, cukor- meg mindenmentes papír az ebéd, mert hátha valaki. Neki csinálnak külön, vagy visz magának, ugyanúgy meg lehet oldani akkor is, ha valaki húsimádóként nem szereti a túrót.

2024. ápr. 6. 11:17
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak lesz valami más kaja is, leves és/vagy desszert. Ha meg csak annyi a bajod, hogy nincs rajta szalonna, akkor bocs, hogy így mondom, de azért ki lehet bírni, esetleg udvariasan megkérdezed, van-e. Ha egyáltalán nem szeretnéd, az más, akkor ezt simán meg kell mondani, persze nem fújolva, csak kulturáltan.
2024. ápr. 6. 12:25
 17/19 anonim ***** válasza:
47%
dobd az asztal alá a kutyának, vagy öntsd a virágcserépbe.
2024. ápr. 6. 20:46
 18/19 anonim ***** válasza:
Próbáld meg sok cukorral.
2024. ápr. 6. 21:43
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Családi vendégségről van szó, csak tudják, hogy van-e valakinek ételérzékenysége.

Sehol nem írta, h családi vendégség lenne...

Honnan kéne tudni, h ki mit ehet, ki mit szeret...?! Vendégségben azért próbál az ember "semleges" ételeket felszolgálni, h mindenki, és bárki megtalálja azt, amit szívesen fogyaszt.

A túrós csusza, bár én szeretem, nem ez a kategória sztem. Vigyen magával kis zacsiban szalonnát megpirítva... jó vicc😂

2024. ápr. 7. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!