Vendégségbe megyünk anyámékkal és túrós csusza lesz a kaja és nagyon nem szeretem, mit csináljak? Mindent megeszek csak a túrós csuszát meg a túros tésztát nem.
Azt akarja mondani nyilvan, h a turos csusza elsosorban nem olyan etel, amit szokas vendegsegben felszolgalni...
Csomo embernek van intoleranciaja, sokan nem szeretik a tejtermekeket. Furcsa valasztas a turos csusza.
"nem olyan etel, amit szokas vendegsegben felszolgalni...
Csomo embernek van intoleranciaja"
Családi vendégségről van szó, csak tudják, hogy van-e valakinek ételérzékenysége. Azért ne legyen már mindenhol glutén-, laktóz-, cukor- meg mindenmentes papír az ebéd, mert hátha valaki. Neki csinálnak külön, vagy visz magának, ugyanúgy meg lehet oldani akkor is, ha valaki húsimádóként nem szereti a túrót.
Családi vendégségről van szó, csak tudják, hogy van-e valakinek ételérzékenysége.
Sehol nem írta, h családi vendégség lenne...
Honnan kéne tudni, h ki mit ehet, ki mit szeret...?! Vendégségben azért próbál az ember "semleges" ételeket felszolgálni, h mindenki, és bárki megtalálja azt, amit szívesen fogyaszt.
A túrós csusza, bár én szeretem, nem ez a kategória sztem. Vigyen magával kis zacsiban szalonnát megpirítva... jó vicc😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!