Rokonom mindig valamilyen indokkal leteszi a telefont, ha hívom, ez normális?
Figyelt kérdés
Nagyim távol él, nem látogathatom ezért szoktam vele telefonon beszélni elég sűrűn. Viszont az elmúlt években észrevettem, hogy mindig lepasszol a telefonról, ha bejön a szomszéd hozzá, vagy ha hívja a menye vagy a fia és akkor engem, akivel hívasban van leráz, fogja magát és közli, hogy jön az xy és leteszi. És utána vissza se hív. Úgy érzem feleslegesen hívom a rokonom.
Nem úgy lenne a normális, hogy amíg velem beszél és nem életbevágó a dolog, addig a kedves betolakodókat elküldi? Tegyük fel ne haragudj szomszédasszony, köszönöm, hogy átjöttél, de az unokámmal beszélek telefonon, légyszíves és gyere vissza akkor ha letettem a telefont.
Szóval vajon mi várható el, illedelmesen, mert most sokalltam bele ebbe az egeszbe.
ápr. 4. 16:38
11/12 anonim válasza:
Ha a menye utál akkor muszáj letennie ha jön, mert különben bunkóznának vele ott személyesen gondolom. Ne akard ilyen helyzetbe hozni. Miért utál a menye amúgy?
12/12 anonim válasza:
Hány km-re lakik? Miért nem látogathatod meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!