Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Meg lehet szokni a full...

Meg lehet szokni a full pókhálós telefont?

Figyelt kérdés
Anyám cirkuszolt, hogy megy boltba, felöltözött, majd neki állt ordítani, hogy menjek én. Mondtam neki, hogy nekkem nem kell kenyér, rosszul voltam. Annyira kapkodtam, hogy kiborult az egész táskám, benne a telefonommal, az egész kijelző befutott, pókhálós lett. De csak kivül az üveg, de nagyon bántja a szemem. Nem merem megmondani neki. 18 felett vagyok, 50 ezer lenne a kijelző csere, de akkor inkább 80-ért veszek új telefont, de az a baj, azt is észreveszi. Persze, nem miatta lenne. Vagy használom így, csak nagyon zavarja a szemem.
ápr. 3. 19:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Szerintetek vonalkódot be lehet róla olvasni így azért?
ápr. 3. 20:47
 12/15 A kérdező kommentje:
Drága kenyér volt, de ahogy tettek velem miatta... Biztos megérte, pláne, hogy volt még itthon kenyér is.
ápr. 3. 21:01
 13/15 A kérdező kommentje:
Szerintetek megmondjam anyámnak?
ápr. 4. 01:05
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
16 éven aluliak nem használhatják az oldalt.
ápr. 4. 12:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Mondd meg nyugodtan. Nekem is volt kétszer is betört képernyős telefonom, nekem ki lett cserélve.
ápr. 5. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!