Ha "pokhálósan"betört a kijelzőm, de hasznalhato a telefon, várhato hogy ez miatt egy idö mulva a képernyö megadja magàt, szoval sürgösen mentsek adatokat es vegyek ujat vagy ráér?
Érintöképernyös. Leejtettem a kepernyön landolt.
Igazàbol müködik igy is most.
Annyi csak, hogy kicsit "pókhálos" igy a képernyö.
Nem tudom ez okoz e további rendszerhibàkat esetleg vagy megáll a dolog "csak"esztétikai hibànàl.
Egy tökéletes telefonról sem árt havonta-kéthavonta biztonsági mentést csinálni, nem hogy egy összetörtről.
Fennáll a lehetősége, hogy meghal a kijelző, szóval igen, csinálj mentést.
A biztonsàgi mentéseket en soha nem tudom nyomonkövetni ami a telefonba van beépitve. Azt hiszem google drivra menti de nem mindegy az sem melyik fiokbol.
Akkor majd veszek plusz memoriakartyàt lementem azokra
Hát figyelj, nekem 3 hónap után random elkezdett kiperegni az üveg, és össze vissza csinált mindent, hozzá se értem, és random papokat nyitott meg.
Rá 1 héttel elkezdett a sarka fehéredni, és 3 nap múlva az egész kijelzőn csak a fehér fény volt látható.
Ó, hát nem erre lettem volna kíváncsi, csak érdekelt volna, hogy ha már így le lettem pontozva, van e ok rá a lepontozóhadjáraton kívül. De, úgy látik, nincs. :D
Köszönöm szépen a kedvességed! :)
Ez van. Én már hozzászoktam, hogy lepontoznak, még akkor is, hogyha az adott dolognak alaposan utánanézek, és jót írok. Sok a troll, aki nem azért van, hogy segítsen, hanem lepontozza a másikat, vagy jelenti, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!