Aki megoszt magáról képeket a közösségi médián nem fél attól hogy visszaélnek vele?
Figyelt kérdés
márc. 26. 15:21
1/12 anonim válasza:
Nem. Konkrétan ugyan mit csinál vele? Nyilván nem töltök fel magamról olyan képet, amilyet nem kellene
2/12 A kérdező kommentje:
mondjuk kamu profilt hoz letre?
márc. 26. 15:37
3/12 anonim válasza:
Csak az ismerőseim láthatják a képeimet, bízom benne, hogy ők nem élnek vissza vele.
4/12 anonim válasza:
Akinek van egy minimális agya, annak feltűnik egy kamu profil. És nem tudok elképzelni olyan élettelen embert, aki bármelyik képemmel kamu profilt akarna csinálni.
5/12 anonim válasza:
Nem. A kamuprofillal meg nem tudom, kiket tudna átverni, az én ismerőseimet biztos nem, ha randomokat akar, az meg már az ő dolguk.
6/12 anonim válasza:
Nem. Mondjuk nem nagyon posztolgatok, de nem ezért. Nem vagyok ilyen paranoiás.
7/12 anonim válasza:
"mondjuk kamu profilt hoz letre?"
Na és azzal mire megy?
8/12 anonim válasza:
Volt már egy ismerősöm akinek leszedték a képét, és csinált vele egy kamuprofilt majd bejelölte az ismerősöm. Ez valami nagyon beteg ember lehetett, mert az ismerősöm írta hogy minek használja fel a képét, erre az a valaki annyit írt, hogy mert szeretlek. ????
Ez nagyon beteg. Azt se tudni hogy férfi vagy nő csinálta.
Nem tudom már hogy végződött, de elég sokat lehet vele ártani a màsiknak. Elég beteg emberek vannak.
9/12 anonim válasza:
"de elég sokat lehet vele ártani a màsiknak"
mint például?
10/12 anonim válasza:
Felrakhatja társkereső oldalakra, ha csinál vele több profilt pl facebook vagy insta és olyan tartalmakat oszt meg/rak fel aminek negatív visszhangja is lehet. A munkáltató is utánanézhet és ha olyan tartalom van fenn az ő nevével akár ki is rúghatják. Ez nem játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!