Milyen módon ünnepled a szülinapod?
Figyelt kérdés
márc. 19. 12:30
11/12 anonim válasza:
Változóan kisebb program vagy buli, de valójában például régen tartottam már házibulit. Előző években már szolídan tartottam. 30 és 31 évnél tartottam házibulit. 31 esetén aktuális évben összeállt egy jó banda, aztán szét is esett.
35/F
12/12 sztbali válasza:
30 éves koromig volt kisebb nagyobb ajándék. A tortát 25 éves koromban felváltotta a süti, de ez is csak pár évig tartott. 30 felett már csak magamat tudom megajándékozni ilyen-olyan élménnyel, mert senki sem akar 5000 Ft-nál többet költeni ajándékra. (Az összedobásban pedig ez nem lenne sok; de ezt gáznak tartják a "csóró" rokonaim, de igazából nekem a legkisebb a havi keresetem.)
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!