Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hol találok olyan közösséget,...

Hol találok olyan közösséget, ahol érzelmi biztonságot kaphatok?

Figyelt kérdés
Vágyom egy olyan közösségre, ahol ugyanannyira szeretve vagyok, mint a többiek. Ahol elfogadnak olyannak, amilyen vagyok. Ahol közvetlen mély kommunikáció van. Ahol nem félnek tőlem, ahol nem rekesztenek ki, ahol mindig őszintén ölelnek engem. Ahol megismerhetem azt a lányt aki a párom lenne, aki vonzódik hozzám, ölelget, csókolgat, bújik, simogat engem. Akivel bármiről tudunk beszélni, akivel mindig nevetünk együtt, akit megbecsülhetek, akiért küzdhetek. A szexualitás számomra trauma, mert gyűlöletre és kirekesztésre asszociálok azáltal.
márc. 18. 14:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A szexualitásra vonatkozó mondatot,hogy érted pontosan?

Egyébként nem lesz könnyű ilyen közösséget találnod,rengeteg kétszínű,frusztrált,idegbeteg ember van sajnos.Meg aztán közösségen belül ráhajtanak a nődre,erre is fel kell készülni.

ápr. 2. 19:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem leszek népszerű, de egy pszichológus tudna neked segíteni. Szexualítás számodra trauma. De vágysz a közelségre, a megértésre. Nem lesz egészséges kapcsolatot ameddig ezt a traumád magaddal cipeled. A másik nem arra vágyik, hogy simogasson, hanem az oda, vissza megy. Te csap kapni akarsz. Miközbe kapsz, fájdalmat okozol neki, mert traumaként éled meg. Jótanács. Pszichológust keress fel.
ápr. 20. 22:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Egy normális család vagy baratsag az szerintem a ilyen.
jún. 4. 20:45
 14/17 tejjelkifili ***** válasza:

Ilyen nincs, hogy oda mész valahova és találsz egy közösséget és csak mert odamentél ennek a része leszel. Ez max az isi. De még ott sem ez van, mert ott is egyéni emberi kapcsolatok vannak és kisebb csoportok az osztályon belül. És ha nem tudsz egy egy adott emberrel kapcsolatot kialakítani, akkor nem lesznek kapcsolataid. A közösség csak ilyen egyéni kapcsolatok rendszere, ahol sok az átfedés. Meg lehet ez az intézményes keret persze, mint az iskola, de ez csak elősegíti, nem egyenlő azzal.

Szóval állj neki kapcsolódni konkrét emberekhez. Kommunikálj mélyen velük. stb. kezd el csinálni. Nincs más könnyű út.

okt. 25. 13:55
 15/17 A kérdező kommentje:
#14 Hogy kell elkezdeni konkrét embereket találni, akiket megkommunikálnikezdek?
okt. 25. 15:24
 16/17 anonim ***** válasza:
A nárcikat meg a többi hasonlót kell kizárni mert ők a pofára ejtésre hajtanak, abból jön nekik a túlélésükhöz a minimum. De normális emberek kötődnek, felelősséget vállalnak.
nov. 1. 19:09
 17/17 tejjelkifili ***** válasza:
#15 kezd el beszélgetni emberekkel, meg olyan körökbe menni, ami átfedi az érdeklődéseidet, szenvedélyeidet. Ekkor jó minőségedben leszel ott, mert eleve ez a dolog, amit szeretsz. De barátokat találni vagy párt így is nehéz dolog.
dec. 7. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!