11/12 anonim válasza:
Az én első nagy szerelmem is Viktor volt. Ennek már 16 éve. Akkor voltam 16. Mai napig eszembe jut. Akkor még tapasztalatlanabb voltam és ennél is gyávább, nem mertem reagálni a közeledésére. Mai napig bánom. Aztán 26 évesen lett valaki. Azt hittem megtaláltam életem párját. Egy utolsó féreg volt velem sajnos, főleg ahogyan szakított. Senkit nem gyűlölök azóta is úgy, mint azt a tetvet. Viktorom azóta megnősült és gyereke van. Szívből örülök a boldogságának. A másik is nősülni fog. Sajnálom a menyasszonyát, mert fogalma sincs, hogy milyen alak az valójában, pedig a lány olyan, mint én, rendes. Sajnálom, mert csúnyán el fog bánni vele is. Szóval neki nem örülök, hogy talán boldog. Én most itt vagyok 32 éves. Csak a két cicám éltet, illetve, hogy megírjam a regényeimet. Majd talán egy másik életben összejön az igaz szerelem és boldogan leélhetem az életemet életem párjával.
12/12 anonim válasza:
Leila általános suliból, én elsős voltam ő meg 4. es🤣🤣🤣. Egy barátom elmondta neki hogy szeretem az kínos volt... persze nem viszonozta, azóta is hasonló sikereim vannak nők terén😐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!