Mikor még gyerekek voltunk, egyik unokatestvérem mindig nálunk töltötte a nyarakat, és bejött a fürdőszobába, miközben fürödtem, leült a wc-re, és elkezdett szarni, közben megbeszéltük a világ dolgait. Legjobb barátomnak is őt tartom egyébként, kb. fél éve vendégeskedtem nála egy hetet, eszünkbe jutott ez, és elmeséltük a párjának, hogy egyébként gyerekkorunkban mindig együtt fürödtünk meg szartunk, az ember teljesen ki volt égve. Mivel ők szállásoltak el, megkérdezte, hogy amúgy most is ezt csináljuk, és mondtuk, hogy nem, most már valamiért kellemetlen lenne, ami hétévesen nem volt az.
Kollégista voltam egy ideig, aztán szinte mindig lakótásrakkal albérleteztem, igyekszünk csendben és gyorsan megoldani, de ha hallják, hát hallják, leszarom, ők is olyan büdöset szarnak, mint én, én is hallottam már őket fosni. Ha vendégségben vagyok, akkor meg úgyis elnyomja a beszélgetés, vagy a zene, meg senki sem foglalkozik azzal, hogy én miért vagyok a wc-n.
Egyik haver pincéjében szoktunk összejönni, régi haverok társasozni, 40+ osak vagyunk, 20-30éves barátságok, a pincében egy légtérben de osb vel leválaSZTVA ÉS EGY FÜGGÖNY AZ AJTÓ :D
szinte minden alkalommal valakire rájön a szarhatnék :D
Ilyenkor a társaság gyengébb fele kimegy rágyújtani, kávézni… mi meg akik bent maradunk, poént csinálunk belőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!