Mi a véleményetek a Redditen a magyar nyelvű közösségekről?
Ha valamiben nem egyezik a véleményed velük, lepontoznak mínuszba.
Volt egy téma a lottózásról, a legtöbb hozzászólás csak siránkozás volt, hogy az egész meg van bundázva, hülyék adója stb.
Hozzászóltam a témához: "Én nem lottózok, és kriptózok!"
Kb. 5 perc alatt -10 lett a hozzászólásom.
Nőként mondom, ott több a hülye férfi, mint itt. Itt sztem ugyanaz a pár ember incelkedik.
És nagyon gusztustalanul beszélnek. Utálom, mikor valaki a szexben a női szerepet megalázóan férfiakra használja. Már több embert blokkoltam, hogy ne lássam a válaszait, mert folyton "faszra húzta", "taknyosra szopatta" volt a válaszai közt.
Depresszív nagyon. Angol subokban rengeteg normális pasi van, de a magyarban a legtöbb harap meg utálkozik; nekem komolyan elmegy a maradék kedvem is attól, hogy párkapcsolatban gondolkozzak.
az a baj, hogy a férifak java így gondolkozik :(
F
#6:
Ez valószínűleg azért van, mert mivel nincs cenzor, azt ki is használják, és az agybeteg frusztrációjukat meg az egyéb mentális problémáikat ott adják ki magukból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!