Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak én vettem észre, hogy...

Csak én vettem észre, hogy online magyar közösségekben mennyi tuskó van?

Figyelt kérdés
Bár a többség normális szokott lenni, érdekes mód mindig vannak jelentős számmal tuskók akik nagy menőnek érzik magukat amiatt hogy beszólhatnak, meg úgy szükségtelenül úgy viselkednek mint a taplók. Bár angol közösségekben is vannak seggfejek sztem ott ritkábbak. Ti mit gondoltok erről az egeszről?

2023. okt. 3. 14:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ideje szétnézned offline is! :) Ott is durva, mi megy!

De igen, onlineban is egy merő csövesbánat vagyunk!

2023. okt. 3. 14:59
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Menj fel a 4chanra, csak taplót fogsz találni. Ennyit az angol nyelvű közösségekről :)
2023. okt. 3. 17:54
 3/9 A kérdező kommentje:
#2 Elolvastad a kérdést?
2023. okt. 3. 17:56
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

Persze, a többire nem reagáltam mert úgy van ahogy te írod és sajnos ahogy a #1 is írta: élőben is egyre rosszabb a helyzet.

De kontrasztnak ott van amit én írtam :)

2023. okt. 3. 18:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak az online világban vannak ilyenek szép számmal.
2023. okt. 3. 23:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Ahogy korábban leírták, ez nem csak az interneten van így.

Az a tapasztalatom, hogy az átlag magyar szerényebb képességű, de jóval beképzeltebb, bunkóbb és frusztráltabb, mint egy külföldi.

Ezek az emberek az interneten még rosszabbak. Még akkor is, ha mondjuk a fészen vannak, hiszen nagy eséllyel nem fogják nyakon vágni őket az utcán azok, akikkel bunkóskodtak.

Épp pár hete volt itt egy kérdés, egy srác írta, hogy fészen teljesen normálisan kitöltötte egy játék fan oldalát, aztán ok nélkül elkezdtek rajta gúnyolódni.

Sajnos a magyarok többsége megreked egy gyerek szintjén. Most fészen próbálok hirdetni, és ugyan nem gúnyolódnak, de tiszta óvoda...Van, aki ok nélkül nem válaszol egyszer csak, van, aki csak úgy nem rakja ki a hirdetésem stb.

2023. okt. 6. 08:28
 7/9 anonim ***** válasza:
48%

De látom, a Reddit is szerepel a kulcsszavak között..

Az az oldal sztem még sokkal jobb, mint a magyar átlag, igaz, ott is vannak érdekes emberek.

Múltkor egy vki elmondta nekem, hogy nem lehetek szálkásan izmos az étrendem alapján :D Jobban tudja, mint én.

2023. okt. 6. 08:30
 8/9 anonim ***** válasza:
64%

Nem értem, miért a különbségtétel?!

Nézz szét bárhol kérdező, hidd el - a se..fejség nem hungarikum. Ja bocs, ne hidd el; nézd meg!

2023. okt. 8. 15:41
 9/9 anonim válasza:
100%
Redditet néha én sem értem. Ott nem az a a fajta csövesvánat van, mint itt gyk-n, hanem másképpen nyomorultak egyes emberek. Egy totál normális kérdés ala is képesek beokádni valami kacifántos baromságot, aminek a vége az, hogy te vagy a sz.r. Meg van ez a pontozás, hogy felfele meg lefele ott is, és van, hogy még a normális kérdéseket is minuszolják, amit nem is értek.
2023. okt. 10. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!