Néhány kollégám bepróbálkozott.Hogyan tartsam őket távol magamtól?
Figyelt kérdés
Ha nem nézek rájuk és nem köszönök vissza az lehet bunkóságnak tűnhet de így minden kontaktot megtudok gátolni velük.Elgondolkodnak majd hogy miért nem köszönök nem?márc. 4. 19:28
11/15 anonim válasza:
Egy rideg "jónapot" minden napszakban kifejezi a véleményedet, és a kívülállók is levágják, hogy mi lehet a helyzet.
12/15 anonim válasza:
De miért akarsz minden kontaktot meggátolni velük?
13/15 A kérdező kommentje:
Mert estem már több ÉVES,el nem múló vagy nagyon nehezen elmúló szerelembe 2 munkatársam iránt és mindig le lettem pattintva.Lehet,hogy már csak büszkeségből is.Kommunikáltak velem egy darabig,de annyira nem kötődtek hozzám hogy tartós kapcsolatot alakítsunk ki.Ezáltal a csalódás után inkább vissza vonulót fújok akkor is,ha sok férfi szerint én egy gyönyörű és szexi nő vagyok.Vannak szociális és kommunikációs nehézségeim,nehezen oldódom fel és bátortalan is vagyok.Nem vagyok határozott és csak nagyon ritkán tudok az lenni.Köszönöm hogy elolvastátok.
márc. 7. 09:11
14/15 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nektek úgy tűnik könnyen kommunikálok mert van szókincsem,viszont mikor emberek vagy a szerelmem előtt kell "szerepelnem"SZÓBAN,na az a halálom mert elkezdek dadogni a nagyon erős szorongástól.Suliban is már megjegyezték,hogy írásban jobban teljesítek sokkal mint szóban.
márc. 7. 09:16
15/15 anonim válasza:
Szerintem, ha udvariasan utaltál rá, hogy nem vagy nyitott a dologra, akkor utána nem kell őket kerülgetni. A munkának megfelelő távolságot tartod velük és kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!