Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Textilmentes szaunában van...

Textilmentes szaunában van valami előírás arra vonatkozóan, hogy egyszerre egy ember tartózkodhat csak a szaunában?

Figyelt kérdés
2024. márc. 4. 08:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%

" de hát az már textil, ami ördögtől való…"

ENNYIRE primitív vagy? SZó sincs arról, hogy "ördögtöl való" lenne bármi is, csak fölösleges. Emellett a textil a ruházatra vonatkozik (ezt ugyan gondolom, tudod, csak veszekedni akarsz), a törölközö ellenben kötelezö.

2024. márc. 4. 14:27
 12/21 anonim ***** válasza:
63%

Akkor miért nem ruhamentes szaunának hívják? :D

Amúgy ha “csak fölösleges” akkor miért kell tiltani?

2024. márc. 4. 14:29
 13/21 anonim ***** válasza:
53%

Mert a szauna ALAPESETBEN ruhamentes volt, csak néhány prüd valaki miatt jött divatba az, hoyg van rajtuk valami.

A textilmentes meg a legtöbb ember számára egyértelmü, mégha neked nem is.

Egyébként a ruhafélék sokkal több fertözést terjeszthetnek, mintha az emberek meztelenül vannak és csak a friss, fertötlenített, tiszta törölközöt használják.

2024. márc. 4. 15:02
 14/21 anonim ***** válasza:
19%

Az élet is alapesetben ruhamentes volt. Lépj túl rajta hogy sajni nem lehet már mindenhol pöcshimbálva pucérkodni. Sajnálom ha neked ez ekkora megrázkódtatás, de a többség örül neki. :)

2024. márc. 4. 15:08
 15/21 anonim ***** válasza:
67%
Látom, tényleg nincs fogalmad a témáról, a szaunában illik a nemi szerveket a töröközövel elfedni. (A trágár stílus meg téged igencsak leminösít! Meg mellékesen nö vagyok, szóval igencsak mellétrafáltál!)
2024. márc. 4. 18:00
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség, hogy egy textilmentes szaunában jobban el lehet kapni némi betegséget. Ráteszed a sejhajod a saját, tiszta törcsidre, és nem érintkezel semmivel, ami mások alfelével érintkezett. Sajnos én kimondottan fogékony vagyok az ilyen fertőzésekre, de szaunában még soha nem kaptam el semmit, pedig sokat jártam, amíg nem lett otthon is
2024. márc. 4. 18:03
 17/21 anonim ***** válasza:

Tehát nem textilmentes.

2024. márc. 4. 18:08
 18/21 Metionin ***** válasza:
Ja amúgy, fürdőruhamentes lenne a megfelelő kifejezés. Sok helyen van is kint kép, fürdőruha áthúzva. Magunk alá törölközőt vagy lepedőt kell vinni, ha nem családdal van az ember, akkor ezekkel takarni is szokták magukat.
2024. márc. 4. 21:43
 19/21 anonim ***** válasza:
De most ez hogy van? Nem lehet fürdőruha, de el kell takarni a nemi szerveket? Akkor a nők betekerik magukat törölközőbe? Akkor mi értelme szaunázni?
2024. márc. 5. 00:01
 20/21 anonim ***** válasza:

Valóban nem jó műszálas cuccokban szaunázni. A pamut törcsi viszont nem káros.

2024. márc. 5. 07:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!