Mi lehet az oka annak hogy régóta, megbizható eladóként (netes portálok) bagóért árulom új vagy újszerű holmijaimat és mégsem kell senkinek? valami pszichológiai oka van annak ha jóval drágább, silányabb holmit jóval hamarabb megvesznek?
A hatter szine nem megfelelo szerintem. Megvan a szin,ami segiti a vasarladt.
Rossz a kozeg ,ahol arulod. Tehat nem a celkozonseged.
1hozászóló
tévedsz.
nem a nagyi csorba nippjei vagy kévébögréit árulom, se nem a gyerekem szétnyúzott rövidnacijait. ezért nem értem.
De most mégse írtad le, hogy miket árulsz, csak azt, hogy miket nem. 🤦🙄
Valószínű mégsem "fillérekért" árulod, sokan odaírják a túlárazott vackaikhoz, hogy olcsó, fillérekért, bolti ár alatt jóval, stb.
Aztán végén kiderül, újonnan máshol még olcsóbb.
A magyar piacon a túlárazott, használhatatlan vackoknál már csak a mindenen alkudozó romák az idegesítőbbek, akik nem néznek utána az áraknak, csak alkudnak ész nélkül.
Kedvenceim a marketplacen a törött kijelzős, használhatatlanra lerúgott telefonok, és odaírja, hogy szép állapotban, meg nem akad azért bele az ember ujja...és árulja 2x drágábban, mint én a hibátlant.
Látom, nagyon szeretsz a levegőbe beszélni a semmiről.
Tessék, gondolom hallottál már róla: Olcsó húsnak híg a leve.
Szívesen.
2024-et írva csak szélhámosok lehetnek sikeresek Magyarországon!
A tisztesség, megbízhatóság, rátermettség fogalmakat 2000 környékén gyakorlatilag törölték az összes létező szó- és fogalomtárból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!