Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért járják a tinik az...

Miért járják a tinik az utcákat péntek-szombat esténként-éjszakánként csoportokba verődve?

Figyelt kérdés

2024. márc. 2. 21:53
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Nekem azért furcsa mert az én időmben inkább bulizni mentünk vagy később kocsmázás lett a divat, de a mostaniak már elkerülik mindkét helyet(vagyis akárhányszor benéztem nem sok tinit láttam leszámítva a color fesztivált kb), és inkább hatalmas csoportokban járják a városközponti utcákat.
2024. márc. 3. 11:15
 22/30 anonim ***** válasza:
35%

"A külvilág nem csak arra van, hogy eljuss általa a munkahelyedre vagy a boltba, vagy egyéb ügyeket intézni."

Ezeknek más egyéb nem kell!

[link]

2024. márc. 3. 11:22
 23/30 anonim ***** válasza:
Szórakozni mennek. Meg isznak kicsit. Meg máshol, könnyebben beléjük köthetnek a cigányok. Mondjuk a városban az utcán nem sokat lehet csinálni. De nem is baj ez. Viszont az igen, hogy csak az utcákon sétálnak. Egyszer be kell majd menniük egy kocsmába.
2024. márc. 4. 19:00
 24/30 anonim ***** válasza:

"Meg máshol, könnyebben beléjük köthetnek a cigányok."

szerintem nem bánnák ha beléjük kötnének, ők maguk is (fehér) cigányok

2024. márc. 4. 19:42
 25/30 anonim ***** válasza:
24%
Hülyére isszák magukat aztán összehánynak mindent, tiniknél ennyi a szórakozás.
2024. márc. 5. 00:05
 26/30 anonim ***** válasza:

"Meg máshol, könnyebben beléjük köthetnek a cigányok."

Szerinted miért írtam hogy annak idején belénk is kötöttek?

Ha nem akarják hogy agyonverjék őket, akkor nekik is verekedni kell!

Vagy hívják a rendőrséget, polgárőrséget!

2024. márc. 5. 01:18
 27/30 anonim ***** válasza:
#26 Talán nem éjszaka kellene az utcán kóvályogni kiskorúaknak. Nappal is lehet barátkozni, olyankor még nem kötnek bele mindenkibe a cigány bandák, mert tele az utca emberekkel.
2024. márc. 5. 01:20
 28/30 anonim ***** válasza:
Jó, de mi nem féltünk a sötéttől, életrevaló gyerekek voltunk, semmi okostelefon csak zene, pia, buli és balhé! :)
2024. márc. 5. 01:24
 29/30 anonim ***** válasza:
🤡🤡
2024. márc. 5. 01:36
 30/30 anonim ***** válasza:

csoportokba mért verődnek a lányok a wc nél.. ez jobb kérdés. minek?? nekik fúj a kaki.. pisi.. a puki. szó szerint minden fúj a lányoknak.. de együtt mennek szarni????

valaki magyarázza el pls.

2024. márc. 8. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!