Miért járják a tinik az utcákat péntek-szombat esténként-éjszakánként csoportokba verődve?
Figyelt kérdés
márc. 2. 21:53
11/30 anonim válasza:
Mert tinik. Ez a dolguk.. Szórakozás, móka... 😂😂😂😂
12/30 anonim válasza:
Gondolom anyuka-apuka nem akar/nem tud velük foglalkozni, serdülnek, így alapból kezelhetetlenek, ezért inkább elengedi anyuka-apuka őket csűrhézni.
13/30 anonim válasza:
Majd összeveri őket egy másik banda (mint minket annak idején) és szétszélednek! 😃
Mert az utca nem csak játék és mese! 😉
15/30 anonim válasza:
Ismeretlen fogalom számára a lógás, bulizás.
16/30 anonim válasza:
Mert szeretnének együtt lenni, de nem akarnak a lakásban kuksolni (vagy a szülők nem is engedik, hogy annyian ott legyenek, kicsi a hely, stb).
17/30 anonim válasza:
Azért milyen durva már hogy csak itt is van több ember, akiknek nincs meg a koncepció, hogy ki lehet menni az utcára "csak úgy"...
A külvilág nem csak arra van, hogy eljuss általa a munkahelyedre vagy a boltba, vagy egyéb ügyeket intézni.
Kiülhetsz egy padra csak azért hogy kint legyél. Kimehetsz úgy a lakásból a barátaiddal (ha vannak), csak azért, hogy ne bent legyetek, hanem kint.
18/30 anonim válasza:
ők csoportokba verődnek lehet. én tiniként egyedül voltam kb.. nagy ritkán azzal az 1-2 barátommal.
Csoportban a tinik arcoskodnak mintha királyok lennének holott kb senkik. ez az amit én elfogadok sokan meg nem :D
kis emberek vagyunk.
19/30 anonim válasza:
17. Ezek amúgy hol élnek, de tényleg? 🧟♂️🧟♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!