Szerintetek ez nagyon gáz? Nagyon szégyellem
En egyszer majdnem elestem de valahogy egy férfi volt mellettem/mögöttem valahogy es reflexbol megfogott elkapott segitett azon pillanatban.
Meg olyan is volt hogy a telefonnal majdnem átmentem a zebrán piroson mikor jönnek a kocsik es egy idősebb úr fogott hirtelen vissza.
Meg olyan ia volt hogy szintén zebrén piroson mentem át, kajak behaluztam hogy zöld van(direkt figyeltem pedig!)es a zebra kozepen jöttem rá amiert senki nem indult át csak en hogy bakkemégis piros van. Szedtem a lábaimat minden autó meg is állt, ettol függetlenul az egyik sofőr elkezdett dudálni mint az állat, erre aki a tuloldalt volt gyalogos vmi lepukkant c.gány elkezdte szidni a sofőrt hogy mi a f.sznak kell ez miatt igy rádudálni a nőre barom(mikor látni hogy szaladok, hogy benéztem a lámpát.)
Nekem eddig ilyen tömegközlekedési sztorijaim vannak.
Meg buszossofőrrel még leirom:
Állok a buszmegálloban már ugy éreztem órák óta se ér ide q busz. Na végre aztán nagynehezen feltunt de a buszmegállótól kb 5 méterre pirosat kapott és megállt. Aztán vmi irdatlan lefáradt fejjel néztem a buszt hogy ezt nem hiszem el hogy képtelen haladni most kell pirosat is kapnia, ilyen nincs nem letezik. Aztán nagynehezen elindult vintatottan a zoldnél de előtte elkezdett szerencsétlenkedni egy tanuló autóvezető es nem bírt haladni csak lépésekben. Olyan lezsibbadt fejem volt hogy a buszsofőr neg elkezdett röhögni a nyilvánvalóan a képemre írt hisztimen es mikor felszálltam nevetve mondott vmi vicceset is:)
(Ilyeneken valahogy mindig elkaoja őket a nevetés ahigy látják ahogy kinyúlok vergődök a buszmegállókban)
Mit szegyellsz ezen?
Te vezettel? Nem.
Direkt csinaltad? Nem.
Ki kene bujni neha a telefonodbol es racsodalkozni a vilagra, mert az ilyen szociofobias para-bajnokokbol lesznek kesobb az incelek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!