Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kakaót szereted jobban vagy a...

Kakaót szereted jobban vagy a kávét?

Figyelt kérdés
Én a kávét, kakaó csak sütibe megy el nálam.

febr. 25. 07:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért fáj az itt egyeseknek, hogy vannak, akik nem isznak kávét?
febr. 25. 14:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Kávét, de amúgy mindegyiket.
febr. 25. 15:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Kávét többet iszom a koffein hatása miatt, mint az ízéért, bár utóbbit is szeretem. A kakaó viszont nekem nasi, ha pl este megkívánom édesség mellé/helyett.
febr. 25. 16:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Kemény dió, mindkettőt nagyon szeretem, de inkább a kávét mondanám, hiszen azt minden nap iszom (nem azért hogy felpörgessen, hanem mert szeretem). Kakaót mostanság nem ittam, de épp a napokban volt az eszemben hogy veszek egy tasakkal.
febr. 25. 16:52
 15/17 anonim ***** válasza:
Inni kell egy jó 3:1-est! (cukor:kávé/kakaó)
febr. 25. 18:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Én kávéból azokat tudom egyáltalán meginni, amikben alig érezni a kávét, és több benne az ízesítés (pl. karamell). egyszerűen gyűlölöm a kávé ízét magában (és nem a keserűség miatt, mert pl. a tonikit meg a Camparit imádom). A kakaót szeretem, ha nem nagyon műízű.
febr. 29. 11:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Én mindenképp a kakaót.
márc. 3. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!