Kakaót szereted jobban vagy a kávét?
Figyelt kérdés
Én a kávét, kakaó csak sütibe megy el nálam.febr. 25. 07:08
A kérdező szavazást indított:
kakaót szeretem jobban
kávét szeretem jobban
egyiket se szeretem
40 szavazat
1/17 anonim válasza:
Nem kávézom. A kakaót nagyon szeretem.
2/17 anonim válasza:
Kicsiként az édesebb ízeket szerettem jobban kakaó szörpök gyümölcslevek. Vagy még a karamell ital. Banán tejjel stb.
Felnőve inkább pl zöldtea, gyömbér, kaktuszlé, kávé(nem cappucino), amik nem édes "szmötyik"
3/17 anonim válasza:
Gyerekkor után a banán tejjel vagy krumplipüré tejberizs kakaóporral korszak után felnőtten pl jobban szeretem a brokkoli vagy zellerkrémeket inkább.
4/17 anonim válasza:
Vagy gyerekként csokitorta felnőve inkább tiramisu.
5/17 anonim válasza:
Nem kávézom és a kakaót sem szeretem kifejezetten, viszont a 90%-os feketecsokoládét nagyon szeretem.
6/17 anonim válasza:
Kávét szinte napi szinten iszom, de legalább kétnaponta, kakaót csak alkalmanként, ha úgy tartja kedvem.. Nekem a kakaó nem ad annyi pluszt hatásban, mint a kávé.
7/17 anonim válasza:
Talán a kávét, vagy legalábbis abból többet fogyasztok, cserébe válogatom is, melyiket iszom belőle. Pl. feketén nem tudnám, de a latte, cappuccino, cold brew, flat white nagy kedvenc.
8/17 anonim válasza:
Kávét egyáltalán nem iszom, a kakaót szeretem, de ritkán szoktam inni
9/17 anonim válasza:
Kávét iszom, kakaót egyáltalán nem szeretem, pedig az édességeket igen.
10/17 anonim válasza:
Egy fajta kakaót hidegen, a kávénak a szagától is rosszul vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!