Annyira rosszul érzem magam emiatt, de nem tudom, hogy változzak meg?
Dehogy húzhatod le, ne viccelj. :) Próbálj a magabiztosságodon csiszolni, nekem az segített, én is ugyanilyen vagyok, mégis vannak nagyon jó barátaim és bensőséges kapcsolataim - a felszínes kapcsolatok meg már nem nagyon érdekelnek. Egyébként szerintem nagyon szimpatikus tulajdonság egy nőben, ha nem nyit azonnal mindenki felé, megbecsülendő dolog.
27/F
Én is hasonló vagyok, régebben kórosan (tényleg) gátlásos voltam, egy barátom se volt. De ez sok-sok gyakorlással múlik el, már szinte semmi nem maradt belőle, szeretek a társaság, figyelem középpontjában lenni is. De évek kellettek hozzá hogy eljussak idáig, és tudatos kilépések a komfortzónámból. Nyugi, fiatal vagy, van sok időd fejlődni. ☺️
Bizonyos emberek mellett én sem tudok teljesen önmagam lenni. (Azt képzeld el, hogy volt párom mellett se tudtam, hiába szerettem nagyon :/) Tapasztalatom szerint ez a jelenség csupán annyit jelent hogy nem illetek össze mint emberek, átvitt értelemben az "energiátok" nem passzol. Ha valaki társaságában feszélyezve érzed magad akkor nem kell erőltetni szerintem, jobb nem lesz sajnos idővel sem, legalábbis nálam így van.
19L
Lehet hogy a csalódás fájdalmától félsz, például: megkedvelsz valakit és az illető hirtelen mond/tesz valamit, amivel lelkileg fájdalmat okoz...
Egy idő után ez meg fog változni, vagy lehet ezen változtatni.
Ne ess kétségbe.
Tapasztalatból mondom, hogy ebből kitörni egy lassú és korántsem egyszerű folyamat, mégis teljesen megéri. Csak ne legyél túl kemény magaddal, mert ehhez türelem, kitartás kell, meg idő is.
Többet kell emberek közt lenni, velük kommunikálni, és jobb, könnyebb lesz majd idővel. Csak ne add fel, és sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!