Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan változzak?

Hogyan változzak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok undok lány/fiatal nő 23 éves vagyok. Belülről minden emberi kapcsolatokkal összefüggő dologra az a reflex-reakcióm,hogy: én ezt csak azért sem úgy, nem akkor, nem ott stb. Társaságban kedves vagyok a magam meglátása szerint :D de nem szoktam dícsérni kb semmit kivéve ha az illető közel áll hozzám.

Alapvető normákat mindig másképp csinálom. Nem gondolom bármi köze is lenne ehhez de hátha: vízöntő vagyok.

Nem gyerekesen csinálom hogy csak azért sem oda dobom a szemetet.. szóval nem ilyen ökörségeket csinálok.. hanem komolyabb dolgokban igyekszem pont másképp csinálni mint ahogy "átlagos" " normális"

Kívül is láthatóan rámjön a rosszullét,ha olyan dolgokhoz kell alkalmazkodni ami felesleges. Viszont ami tényleg fontos ott sose "fintorgok". Szoktam segíteni másokon! De sose tudott senki kihasználni. Lenézem,aki henceg és önmagát dicsőíti kinevettem.

Emberek között társaságban szeretnék barátságosabbnak tűnni. Átlagosabb szeretnék lenni belül. Mindenkinek más a szép. A nőkkel nagyon nem jövök ki meglátnak és valamiért zsigerből gyűlölnek látom hogy megfujtanának. Ellenben férfiakkal akik általában segítőkész gáláns urakká válnak körülöttem. Elgondolkoztam mi lehet az oka..talán külsőség. Szeretném ha szerethető lelkem lenne. Jaa és hetero vagyok! De emberi kapcsolatok miatt nagyon sok fejfájást okoznak a nők ..mert mindig ártani akartak kb. De a pasik sosem..

Min változtassak?

2019. aug. 26. 01:38
 1/3 anonymus1788 ***** válasza:

Nem igazán értem miért kéne bármin is változtatnod.

Szerintem túl sokat foglalkozol azzal hogy milyen vagy.

Fogadd el amilyen vagy és ne akarj másnak megfelelni.

Add önmagad.

Ha valakinek nem tetszik sz@rd le és majd találsz más barátot. Ne akarj úgy szerethető lenni hogy megváltozol mert azt más lehet élvezni fogja de te nem. Biztos fogsz olyan barátokat találni akik önmagáért szeretnek.

Ja és Én például általános iskolában soha nem beszéltem lányokkal mert rühelltem őket és még most is szívesebben haverkodok fiúkkal. De van barátnőm.

2019. aug. 26. 04:28
 2/3 A kérdező kommentje:

És lány vagy? :D

Köszi. De nagyon introvertált vagyok és ez ellen nem lehet tenni.

2019. aug. 26. 08:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Az, hogy introvertált vagy cseppet sem gáz. Olvass utána. Egy rakás jó tulajdonságuk van, pont úgy, mint az extrovertáltaknak is.

Egyébként változni lépésről - lépésre lehetséges. Évek alatt, szépen lassan.

Szemelj ki magadnak egy olyan szokást, amit a szerinted kedves lányok csinálnak. Pl.: a kedves lányok szerintem sokat mosolyognak. Mától egy hónapon keresztül oda fogok figyelni, hogy sokkal többet mosolyogjak.

Valahogy így. Egy hónap sok mi? Hát ezért mondta, hogy lassú a folyamat :) . De mondjuk két hét után beiktathatsz még egy dolgot, amit szerinted felvehetnél ,mint kedves szokást. Pl.: mindig megkérdezek napi 5 embert mikor találkozom vele, hogy van, mizu van vele... Ezt is egy hónapig. Lesz könnyebb és lesz nehezebb gyakorlat, de kitartónak kell lenni, és akkor lesz sok új kedves tulajdonságod, az eddigi kedves tulajdonságaid mellé.

Azt jó tudni, hogy az emberek azért tűnnek barátságosnak, mert olyan szokásokat vettek fel, amik ezt az érzést keltik másokban körülöttük. Gondold végig. A legtöbb dolog amit csinálunk, egy szokásunk, vagy egy szokásunk következménye. Ezért beszéltem arról nap mint nap kell valamit újra és újra csinálni.Mert így válik szokássá.

Szóval valahogy így ...

Egyébként az is fontos amit előttem írtak. Fogadd el magad jónak úgy, ahogy vagy. Ezek a barátságosabbnak tűnni dolgok, inkább csak legyenek a hobbid, hogy kialakítsd őket. Ne tedd tőlük függővé az önértékelésed. Csináld lazán, de azért légy elkötelezett és kitartó.

Sok szerencsét :)

2019. okt. 3. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!