Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Minek az Insta, a Snapchat, a...

Minek az Insta, a Snapchat, a Tiktok meg a Twitter ha Facebookra is lehet képeket, videókat, hozzászólásokat postolni és chatelni?

Figyelt kérdés

2024. jan. 28. 19:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

(Én üzletet keresek, és a marketplace keresője egy nagy rakás szar.)

Miért a facebook "maradjon"? Mindegyiken lehet a leírtakat csinálni, tényleg abban különböznek csak, hogy kik használják.

2024. jan. 28. 22:33
 12/19 A kérdező kommentje:
Hát mert aki lányok kitett derekát akarja nézni meg a hátsó-rázását a Tiktokon, meg a bikinis képeiket meg a csücsörítőseket az Instán, azok találnak szexi tartalmat rengeteg más oldalon is.
2024. jan. 28. 22:50
 13/19 anonim ***** válasza:
De miért akarod a facebookot ennyire?
2024. jan. 28. 22:51
 14/19 A kérdező kommentje:
Én csak nem értem hogy mire jó a többi, nem ismerem őket. Elesem-e valami hasznostól, vagy jó dologtól (a szexi videókon kívül a tiktokon) ha nem használom ezeket.
2024. jan. 28. 22:56
 15/19 A kérdező kommentje:
Mi az előnyöm ha regisztrálok ezekre és használom őket.
2024. jan. 28. 22:57
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem kerül pénzbe, hogy kipróbáld. Tőled függ, hogy mire használod ezeket. Én pl. nem nézek sehol szexi videokat, és nem is dobja fel egyik sem.

Minél többet nézel egy adott tartalmat, annál többet ajánl olyat.

Előre bocsátom, sehova nem töltök magamról képet vagy videot.

Facebookra akkor regisztráltam, mikor magyar verzió még nem is volt, és egy barátom szólt, hogy menjek oda. Ott eleinte CafeWorld-öt játszottam, aztán népszerű lett az oldal. Ma FB-t csak arra használom, hogy híreket olvassak, és belájkoljam a család öreglányainak a fotóit, hadd legyenek boldogok.

Instán nekem 3 külön accountom van, az egyiken csak receptek vannak elmentve és lájkolva, és ezeket is dob fel. Innen szoktam főzni. A 2 másikon meg ami érdekel. Vicces memeek, HP, LoTR, egyéb fandomok, 2000s, 90s évek, könyvajánló, kávék, nyuszik, minden, ami érdekel. Itt követek színészeket, akiket szeretek.

TikTok-ot még nem idomítottam be, nagyon sok magyar nyelvűt bedob, ezért nem szeretek ott lógni, de ha most belépnék, corgis vagy tacsis videokat dobna be, mert rengeteget néztem. Innen vannak nagyon jó edzés videok lementve.

Twitterre akkor megyek fel, amikor valami világesemény van, és ott olvasok róla, Snapchatet nem vágom, Pinteresten szoktam még frizurákat nézni.

2024. jan. 28. 23:09
 17/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, a Facebook algoritmusa egy kalap szar lett. Olyan dolgokat ajánl az embereknek, amik nem is érdeklik őket, az ismerősök posztjait és az érdeklődési körébe tartozó dolgokat pedig nem mutatja meg.

Én tartalomgyártó vagyok, Facebookra már nem is rakok ki szinte semmit, mert nincs értelme. Ha ki is rakok valamit, néhány nap alatt összesen 200-300 elérésem van, de amúgy folyamatosan tolja, hogy emeljem ki a posztomat, mert napi 3500 Ft ráköltéssel 4-5 ezer embert érhetek el.

Kirakom Tiktokra ugyanazt a videót, fél óra alatt megvan a 3000 megtekintés úgy, hogy alig van pár feliratkozóm.

Folyamatosan tolja a képembe a Facebook, hogy fizessek, hogy reklámozhassak...

Az ismerősök posztjainál ugyanezt csinálja a Facebook, annak a néhány ismerősnek a posztjait mutatja, akiről úgy gondolja, hogy érdekelhet téged, a többiekét nem. Helyette bedob teljesen random dolgokat, meg egy halom reklámot.

Ráadásul se a Facebook, se az Instagram nem képes normálisan frissíteni a statisztikákra, sokszor egy napot kell várni arra, hogy meginduljanak a számok. Nagyon szar lett az egész, egyébként is lassú, bugos, az Insta buta, mint a tök...

A marketplace még úgy, ahogy működik, de egyrészt rengeteg a csaló, másrészt sokan nem képesek normálisan használni. Tényleg igaz az, hogy a Facebookon gyűlt össze a prolik nagy része.

2024. jan. 29. 17:39
 18/19 anonim ***** válasza:

Azért, mert minden tininek van és ezt látják egymástól.

De ha ennyire érdekel, akkor beszélj egy tini lánnyal/fiúval nem tudom kikre gondolsz.

A tiktoknak más a lényege mint a Facebooknak instának. Twitter meg nálunk nem elterjedt, csak egy réteg használja

2024. jan. 29. 19:46
 19/19 anonim ***** válasza:

Jobb, ha nem használod őket. Különösen a facebookot ne használd, mert a legveszélyesebb közösségi média.

Eladják, ellopják az adataidat, és rendszeresen visszaélnek a hatalmukkal.

2024. febr. 10. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!