Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Aki hetente csak egyszer megy...

Aki hetente csak egyszer megy vásárolni, annak hogyan lesz friss kenyere, pékáruja egész héten?

Figyelt kérdés
Vagy nem is esznek ilyeneket? Akkor mit esznek?
jan. 23. 21:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Tartós kenyér. Zsemléből/kifliből és más péksütikből is van előre csomagolt, ami jó egy hétig.
jan. 23. 21:35
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Lidl-ben veszünk fagyasztott kiflit, 10 darab van benne és 10 perc alatt felmelegiti a sütő, a boltban is így csinálják.
jan. 23. 21:36
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Van kenyérsütő gépem, azonkívül szoktam venni toast kenyeret és elősütött zsemlét is.
jan. 23. 21:41
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Szeletelt kenyeret veszek és egyből megy a fagyóba. Csak annyit veszek ki amennyi épp kell, mivel porózus 10-15 perc múlva már jó is.
jan. 23. 21:45
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
anyám is ezt csinálja, megvesz egyszerre több kenyeret aztán lefagyasztja és 3-4 szeletenként olvasztgatja kifele
jan. 23. 21:47
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Én sütöm a kenyeret kenyérsütőben, péksüteményt nem nagyon eszünk.
jan. 23. 21:50
 7/21 Metionin ***** válasza:
100%
Veszünk hétvégén 2 toast kenyeret és simán elég kövi hétvégéig. Én pl.csak reggelire eszem pirítósként, nem fogy annyira. Más pékárut nem eszek.
jan. 23. 21:59
 8/21 anonim ***** válasza:
97%

Régen ha vettünk egy kenyeret az simán elvolt egész héten. Volt amit lefagyasztottunk, és kiolvadva még mindig friss volt.

Ma már annak örülök, ha nem penészedik meg másnapra, de egyre többször futok bele, hogy már eleve penészeset vásárolok.

Amúgy sem egészségesek a pékáruk, így igyekszem minimalizálni a fogyasztásukat, bármennyire is szeretem őket.

jan. 23. 22:02
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyrészt olyan ételeket fogyasztok amit én készítek el és nem kell hozzá "köretnek" kenyér. 1 darab Toast kenyeret szoktam venni ami teljes kiőrlésű, de az simán kibírja a hetet. Pékárukat pedig én nem fogyasztok.
jan. 23. 22:06
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon eszünk kenyeret.
jan. 23. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!