Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha nem volt még barátom és...

Ha nem volt még barátom és nagyon zavarba jövök, amikor megtetszik valaki, akkor azon hogy lehet dolgozni, hogy a helyén tudjam kezelni a helyzetet?

Figyelt kérdés

Olyankor mindig ignorálom az illetőt (nem egy konkrét fiúról van szó, hanem általánosságban), nem szándékosan, hanem félelemből, mert nem tudok normális szemkontaktust tartani, mosolyogni, közvetlen lenni. Fogalmam sincs, hogy mások ezt hogy csinálják, mindenesetre nekem ez egyértelműen az egyik gyengepontom, amin mindenképpen változtatni szeretnék.

Meg szokott esni, hogy azon kapok valakit (szintén nem egy konkrét személy), hogy engem néz. Ha ezt észreveszem és nekem is szimpatikus az a fiú, akkor olyankor mit csináljak? Eddig mindig elnéztem és szerintem nagyon ciki módon el is pirultam, sőt a fülem is piros szokott lenni olyankor… nagy gáz.

jan. 20. 15:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez van nalam is konkretan :D 20F
jan. 22. 22:12
 22/22 anonim ***** válasza:

21 éves lány vagyok, én is olyan voltam mint te. Bocsi, talán kicsit hosszú lesz de remélem segítenek valahogy a tapasztalataim.

17 évesen legjobb barátnőm bemutatott egyik fiú osztály társának akivel összebarátkozott. Barátnőm először Messengeren csinált egy csoportot hogy beszélgessünk és így online könnyebb volt pláne úgy hogy barátnőm is csoportban volt. Élőben is barátnőm mutatott be neki és együtt mind a hárman sétáltunk és beszélgettünk aztán kettesben hagyott minket és nem szégyelltem már olyan nagyon magam de szorongtam kicsit mit gondolnak mások akik látnak minket együtt az utcán. 3x találkoztunk, a harmadik találkozón mertem neki engedni hogy kézen fogva menjünk de szintén kicsit szorongtam ugyan csak mások véleményén. Aztán jött járvány, nem jöttünk suliba és mivel különböző településeken laktunk nem bírtunk talakozni és online folytatódott egy hónapig és úgy online könnyebb volt nekem de rá jöttünk nem illünk össze és szakítottunk.

Második talákozóm szintén a barátnőm egyik ismerősével volt. Vele online voltam barát de nem jött be nekem csak barátilag, de mégis talán 1 évig vagy többet, nem mertem vele találkozni. Egyszer egy nap viszont csak úgy jött nekem hogy mégis találkozzunk és mondtam menjünk együtt sétálni egyet. Én akkor csak úgy gondoltam rá mint egy baráti találkozóra. Élőben nem ment olyan jól a beszélgetés és online is lassan elmúlt a barátságunk a séta után.

20 évesen megismertem a mostani párom egyetemen. Elején csak barátságnak indult mert nem jöttünk be úgy egymásnak viszont 3 hét után egy találkozóra hívott én elszégyltem magam és elutasítottam. Pár nap után újra beprobalkozott úgy spontán hogy mi lenne ha készen fogva mennénk az utcán de én újra elszégyltem magam és vissza utasítottam, de másnap megbántam mert rá jöttem jobban tetszik nekem mint csak barát és akkor nagy nehezen pár nap gondolkodás után üzenetet írtam neki hogy mégis bejön és menjünk egy találkozóra. Akkor valamiért elfogadtam hogy bejön nekem és a talákozón, bár szorongtam kicsit hogy mit szólnak akik látnak minket, de tűrhető volt és már akkor már az első talákozón mentem vele kézen fogva és aznap csókolóztam is vele. Idővel egyre jobban megszoktam és mióta vele vagyok nem szégyellem el magam ha fiúkkal beszélek.

Talán téged is segítene ha online ismerkednél először fiúkkal meg ha csak szimplán barátkoznál velük. Vagy talán segítene ha egy barátnőd mutatna be fiúknak és támogatna ismerkedni és barátkozni velük és idővel megszokod.

jan. 25. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!