Szerintetek van értelme a családalapításnak?
Figyelt kérdés
Ti hogy álltok ehhez hozzá?jan. 16. 16:55
11/27 anonim válasza:
Én soha semmi késztetést nem éreztem erre.
Gyerekként is mindig csak a saját házamról ábrándoztam ahol majd sok állatom lesz és egyedül lakok majd... :D Ma sem vágyok rá, sőt, egyenesen taszít a gondolat. Más azt csinál amit szeretne, de tőlem senki ne várjon utódokat.
12/27 anonim válasza:
Értelme tulajdonképpen csak annyi van, hogy kielégíted vele a szaporodási ösztönödet. Meg ha úgy érzed, neked ez örömet fog okozni, akkor az is az értelme. Én egyre kevésbé szeretnék gyereket. Nőként iszonyat szívás az egész. Maga a terhesség, a szülés, a babázás…iszonyat teher, persze cuki a gyerek meg minden, de nekem nem ér ennyit a dolog.
13/27 anonim válasza:
Ez az egyetlen, aminek igazán van értelme az életben. Gyereket nemzeni/szülni és szeretetben felnevelni.
14/27 anonim válasza:
Ha vágysz rá, akkor van értelme, különben hiányérzeted lenne folyamatosan. Ha nem, akkor meg nyilván minek. A társaságot idősebb korban mással is lehet pótolni bőven, ott lehet a párod, lehetnek barátaid 80 évesen is, esetleg testvér családja, ott az internet (ahol szintén találhatsz offline barátokat), stb.
15/27 anonim válasza:
Én szeretnék gyereket. Bennem pl. ott van a kiváncsiság is, hogy milyen az, ha van gyereked. Egyszer élünk. Nem lesz később rossz, vagyis nem fogod megbánni, hogy miért nem vállaltál gyereket? És jó lenne, ha lenne utódom.
16/27 anonim válasza:
#14 hát ja, most tegye fel a kezét, aki az idős szüleit/nagyszüleit legalább hetente látogatja. A többség havonta egyszer, ha felé szagol. Csak azért senki nem csináljon gyereket, mert fél, hogy öregen egyedül lesz :D
17/27 anonim válasza:
Aki csak a terhet látja a gyerekvállalásban annak nincs értelme.
18/27 anonim válasza:
Nem érdekel a téma, az ingyen pénz miatt meg minek? Nem hinném, hogy lenne értelme egy újabb korcsot létrehozni e bolygóra...
19/27 anonim válasza:
8milliard ember él a bolygón.
Amikor gyerek voltam még 4.5milliardan voltunk.
Szerintem nem kell ezt a nagy szaporodás dolgot erőltetni...
20/27 anonim válasza:
Az a zsidó aki gonosznak adta ki magát és hiszi hogy a venek a gyerekei az felelős a családi aljas gonoszkodasert. Különben ebből a tipusbol van sok és mindegyik ilyen. Ő tanította orbánt hogy így lesz presztízse otthon. O tanította orbán viktort minden családon belüli gonoszságrá erre épül a zsidó és cigány családpolitika , ami érinti a magyart. Ő tanította az olyan szivatasokra és terrorra mint,hogy hazaerkezesekor álljanak jobbra a cigány gyerekei balra meg a zsidók és O szexelt először a lányai ferjjelotjeivel és a korábbi barátaikkal is analisan. Csak utána járhattak velük miután leellenorizte őket. A kölyke barátnőivel is szexeltek. A gonoszt tilos kiirtani, mert közben kvantum számítógép lett belőle, csak le kell kapcsolni az áramot és le kell amortiztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!