Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hány óránként szoktatok enni...

Hány óránként szoktatok enni àlltalàban?

Figyelt kérdés
Én egyszerre sajnos csak keveset tudok enni ezért 2 óránként megéhezek.

jan. 14. 10:31
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Aki egyszere sokat tud enni ,mi a titka? Elmondhatnà nekem..
jan. 14. 10:33
 2/13 A kérdező kommentje:
Fél tányér paprikás krumpli vagy 2 szelet kenyérnél többet nem tudok enni.
jan. 14. 10:34
 3/13 anonim ***** válasza:
57%

Napi kétszer eszem.

Jelenleg a heti bevitelem: 1490 kalória.

De én eszem nagy adagokat, például tegnap is ettem 700g rakott káposztát ebédre.

jan. 14. 10:45
 4/13 anonim ***** válasza:
Akkor eszek amikor kedvem van, általában délután vagy este valamit, van, hogy csak egyszer egy nap
jan. 14. 11:01
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
6-8 óránként. Napi 2x eszek és a köztes időben nem vagyok éhes.
jan. 14. 11:08
 6/13 anonim ***** válasza:
Általában 1-2x eszem egy nap, de teljesen változó, hány óránként, nem kevésszer előfordul, ha itthon vagyok, hogy délután 4-5 körül eszem először, mert annyira el vagyok foglalva valamivel, hogy csak akkor jut eszembe enni, mikor már kezdek rosszul lenni az éhségtől. Ha ilyen nincs kedvem nagyon semmihez, csak eltöltöm az időt ezzel-azzal nap van, akkor gyakrabban eszem, unaloműzésként.
jan. 14. 12:03
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Ott a baj, hogy 2 szelet kenyeret eszel olyan ételhez amihez konkrétan semennyit nem kellene.
jan. 14. 12:50
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
# Heti 1490 kalória? Az iszonyú kevés egész hétre. Napi 213 kcal. Ráadásul 2 étkezésre elosztva. Alig 100 kcal per étkezés. Azt meg hogy??? Orvosi felügyelet van? Ez nagyon drasztikus!
jan. 14. 13:00
 9/13 anonim ***** válasza:
33%

Átlagra gondoltam, szóval naponta 1490..

De gondoltam egyértelmű.

jan. 14. 13:04
 10/13 Metionin ***** válasza:
3 vagy 4 óránként, ahogy kijön. 10 körül van az első étkezésem, este 9 körül az utolsó. Közepes, normál adagokat eszem, 2200 kalória körül per nap (egy időben kíváncsiságból számoltam). De nassolok is.
jan. 14. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!