Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Étterembe nagyon gáz egyedül...

Étterembe nagyon gáz egyedül menni?

Figyelt kérdés

Mármint rendes étterembe, nem gyorsétterembe mint a Meki meg ezek.

Nekem mindig olyan volt az étterem, hogy oda társas program elmenni, az ember párjával, szüleivel, kollégáival jár étterembe, egyedül nem nagyon gáz?

Amúgy nem mennék, de egy lány miatt akarnék, viszont nem tudom mit gondolnak így rólam...

2023. nov. 20. 23:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan, kérdező!

Miért volna ciki?

Számos alkalommal előfordult velem, hogy el kellett utaznom egy másik városba egy tanfolyamon előadást tartani. Ezek du. 3-4 óra körül értek véget, elég jól is fizettek, így részben a fáradtság és éhség, részben a jól végzett munka öröme kedvéért utána általában ott megebédeltem egy étteremben és utána utaztam haza.

Hát természetesen én is egyedül mentem, hiszen ki ment volna velem.

2023. nov. 21. 08:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Régen én is így gondoltam és egyszer félve próbáltam ki egyedül, de abszolút jó! :) Azóta egyedül is járok üdülni és minden üdülés alkalmával legalább egyszer beülök étterembe. :)

35/F

2023. nov. 21. 13:39
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A konditeremmel voltam igy 😃 kb mindenki társasággal megy, úgy gyorsabban, jobban megy minden.

Soha nem voltam, de szerettrm volna menni. És elmentem. Mondjuk ott nehezebb, hiszen azt sem tudtam, mi micsoda 😃

Kellemetlen volt egyedül eleinte, aztán nem érdekelt 😎

2023. nov. 21. 13:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem az, nem gond. Nem kell mással foglalkozni, hogy ki mit gondol/nem gondol.
2023. nov. 21. 18:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Én meg nagyon sokszor egyedül nyomom, mert nincs (mindig) kivel, de én sokat vagyok egyedül. :)
2023. nov. 22. 05:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Különösen nem ebédidőben. Van, aki direkt egyedül eszik, mert akkor van nyugalma.
2024. ápr. 1. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!