Miért adnak a kis cigány gyerekre pecsét gyűrűt,és ilyen mini fuxot?Ma láttam tescoban.
Figyelt kérdés
2023. nov. 11. 20:51
1/9 anonim válasza:
Mert náluk ez a szokás. Az is lehet, hogy valami babona fűződik hozzá. Minden esetre borzasztó ízléstelen.
3/9 anonim válasza:
Ego. Jelzik a tarsaiknak, hogy ők villoghatnak ilyenekkel is, anyagilag nekik erre is futja, de az is lehet amit az első írt.
4/9 anonim válasza:
A gyerekek mindig is szerettek utanozni a felnotteket.
Ha meg annyira kis gyerek,akkor csak rongyrazas szerintem.
Kar,h autentikus valaszolo meg nem irt.
5/9 anonim válasza:
Igen, az ego, ettol tobbnek erzik magukat. Naluk mar csak igy megy, bar egy ket magyarnal is a rolex ora meg az audi ezt a celt szolgalja... a pszichologia ugy hivja ezekety hogy statusz szimbolum. Narcisztikus ego deficitet elegit ki.
7/9 anonim válasza:
Van aki szerint kompenzálnak, szeretik játszani, hogy ők valakik.
8/9 anonim válasza:
A romák szinesek, zajosak, dicsekvőbbek a többieknél.
Igaz nem értem, miért kell kisgyerekeknek iPhone készüléket venni, és extradrága márkás ruhában járatni őket. Illetve értem: Van rá pénnz, megtehetik és meg is teszik.
Akkor mi a baj az arannyal? az, hogy nem Gucci?! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!