11/14 anonim válasza:
Mivel jelenleg szólóban nyomom, egyedül vok de soha nem unatkozom. Elvagyok a saját gondolataimmal. Mindig. Amúgy tervezni szoktam... Az életemet leginkább... Abszolút kielégít..
12/14 lewega válasza:
Olvasok, számítógépezek, kötök, rejtvényt fejtek, tévézek. Ez a fontossági sorrend. Olyan, hogy unatkozom, nem fordul elő velem.
13/14 anonim válasza:
Építem a soron következő projectemet. Ma előlapot készítettem a készülékhez, és felcsavaroztam rá az összes tekerőt. Tegnap este forrasztottam, előtte nyomtatott áramkört gyártottam egy géppel, amit 10 éve építettem. Kevés időm volt a hobbimra most ősszel, kb 2 hónapja terveztem meg a nyákot, előtte meg a kapcsolást, és valamikor nyár végén jött az ötletem. Előtte még egy másik kütyüt építettem készre, és kitettem a Fb oldalamra a képeket, videókat. Annak a megépítésénél lett volna nagy segítség ez a kütyü, amit most építek, de akkor megkínlódtam vele enélkül, és megfogadtam, hogy csinálok egyet. Egyik ötlet szüli a másikat. Egyébként a lakásomat be kéne belülről fejezni, nem tudok vendégeket fogadni, mert csak nekem van hely, állva kajálok és a hálószobában lakom, ez évek óta nyomaszt. Elkezdtem a felújítást, de közben elragadtak a kütyük, és szét maradt szedve a lakás. Ha lenne párom, a kedvéért megcsinálnám olyanra, hogy neki tetsszen a lakás, de azért mentünk szét, mert nem bírta, hogy mindent sk akarok megcsinálni, és nem hívok szakembert, miközben nekem annyi pénzem van.... Nem értett meg. Én meg lesz*rok mindenkit, aki unatkozik és a nyakamon lóg. Van mit csinálnom. F44
14/14 Senior Séf válasza:
Nem tudom. Az elmúlt 64 év alatt egy kiba5zott percet sem sikerült unatkoznom. Valamelyik tervemen mindig pörgök, még ha látszólag nem is csinálok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!