Mi baja van ennek fiúnak?
interneten 4 évig beszélgettünk azzal a sráccal és nagyon sokat és jól és számíthattam rá meg minden, hivasoztunk is, kimentem Magyarországra látogatóba mivel vannak ott rokonaim, vele is találkoztam és istenem de jó volt vele megdicsérte a szememet, az ajkaim, hogy egyedi vagyok és örül hogy önmagamat adom és puszilt sokat és egyszerűen éreztem hogy többet érez és én is iránta, 1 hétig csak vele voltam és utazott értem 6 órát mindennap hogy lásson, ha rossz társaság lennék nem utazott volna mindennap 6 órát hogy lásson és velem legyen és mikor mentem el akkor könnyeket hullatott és a 2 évről beszélt hogy nem akarja hogy megromoljon köztünk a kapcsolat és 2 év után kikoltozok és együtt leszünk és minden jó lesz, aztán mikor visszajöttem Romániába akkor 2-3 hétig még nagyon jól bánt velem és csak írta hogy hiányzom neki és alig várja hogy lásson engem aztán mondtam neki hogy olyan reménytelen ez mert
bármi történhet, én kitartok de nem lehet tudni mi tortenik 2 év alatt(sok minden) így aztán mikor más sokat mondtam ezt neki nem írt vissza se semmi már flegmult, este fele szépen bánt velem de nappal (hetvegerol beszélek mert dolgozik stbstb, hétvége az hétvége) alig írt sőt... leláttamozott sokszor... meg már egyszer egyszer mikor mondtam hogy kérlek hadd hivjalak fel szükségem van rád mivel tudtam hogy alszik mert mondta hogy alszik stbstb ezért mondtam hivjon fel, aztán mondta okés, felhívtam felse vette S aztán letiltotta a számomat... aztán bepipáltam hogy mi lett vele mert megvaltozott velem a viselkedése és mondta hogy már nem foglalkozik velem meg ez engem ne zavarjon, aztán kiderült hogy sokat iszik mert elmondta és aztán 1 hónapig nem beszéltünk. Múlt héten rairtam hogy mi a helyzet és aztán jól ment minden 3 napig jól ment minden aztán már 2-3 napja megint kezdődik elölről, hiába kérdem mi a baja vagy bármi ilyesmi egyszerűen nem értem kérlek, hiányoznak a kezei a puszijai én hogy nem hianyozhatok neki??? HOGY?? lehetetlen hogy csak kijátszotta, ma megkaptam tőle hogy lese szar engem már meg minden és megint letiltottam mert nem latom értelmét nem tudom mit tegyek ő miért ilyen velem??? nem lehet belelátni az ő fejébe és elmondtam neki hogy miért változott meg a viselkedése velem szemben aztán annyit mondott hogy neki van élete stbstb úgy hogy sokszor megkapom tőle hogy sokat játszik telojan, sőt nem is zaklatom én csak szeretném hogy úgy viselkedjen velem ahogyan az előtt hogy talalkoztunk volna, nem tetszettem neki? akkor miért puszilgatott és mentünk kézen fogva az úton és beszélt a 2 év múlvárol és vett ki szabit hogy velem legyen és 6 órát utazzon csakis értem és konnyezett mikor elmentem nem értem, nem értem... miért ilyen velem
3. Nem, te azt írtad reménytelen az a kapcsolat! Egy reménytelen kapcsolatot nincs értelme tovább fentartani. Ez részedről egy szakítás volt. Aztán miután szakítottál még te kerested őt többször (ez zaklatás).
Hagyd békén!
4 évig beszélgettek, aztán találkoztak, ahol elvileg minden jól ment, a srác kedves volt, puszilgatta, és azt mondta, hogy 2 év múlva (gondolom mikor felnőtté válnak), a lány Magyarországra költözik és együtt lesznek.
A távkapcsolat nem mindenkinek sikerül, ő sajnos nem tudta kivárni a két évet, már nem igazán érdekled.
Neked is el kellene felejtened őt:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!