Egy guberáló ellen tehet bármit is egy rendőr?
Figyelt kérdés
Az utcai kukát bújja, vagy épp kiveszi belőle a zsákot, és úgy nézi azt át. Szemetet nem szokott hagyni maga után. Ha egy rendőr meglátja, tehet bármit is, lehet következménye a dolognak?2023. okt. 27. 20:17
12/19 A kérdező kommentje:
"Ha nem először csinálja, akkor nagyobb az összeg". De ha hetek, hónapok is eltelnek két lebukás között, meg sem ismerik már az illetőt, pláne sötétben.
2023. okt. 27. 21:13
13/19 anonim válasza:
12. A bírságoknak nyoma van a rendszerükben! Tudják ha valakit már többször elkaptak ugyanazért.
14/19 A kérdező kommentje:
Azt értem. Tehát akkor a legelső büntetés csak a minimális 5000 Ft lehet, akárhányszor szóltak már rá az illetőre korábban pénzbírság kiszabása nélkül?!
2023. okt. 27. 21:23
15/19 anonim válasza:
14. Nem, ezt én sehol nem írtam! Ha már rászóltak egyszer és tovább folytatja az már több pénz lesz nagy valószínűséggel!
De gondolom te vagy a guberáló, szóval inkább ne akarj más szemetébe turkálni!
16/19 A kérdező kommentje:
Saját magadnak mondasz ellent. Erre megint azt tudom mondani, hogy hetek hónapok elteltével már meg sem ismerik valószínűleg, főleg sötétben.
2023. okt. 27. 21:32
17/19 anonim válasza:
16. Erre meg én csak ezt tudom írni!
A bírságoknak nyoma van a rendszerükben! Tudják ha valakit már többször elkaptak ugyanazért.
Nem mondtam sehol ellent magamnak, max. te nem érted amit olvasol!
Amúgy szóban figyelmeztetni max. egyszer szoktak, utána már büntetnek!
18/19 A kérdező kommentje:
Arról nem beszélve, hogy kicsi rá az esély, hogy legközelebb is ugyanaz a személy "kapja el" az illetőt, így legfeljebb akkor is csak egy szóbeli dádát kap.
2023. okt. 27. 21:37
19/19 anonim válasza:
18. Te tényleg nem érted? Az sem biztos, hogy elsőre csak figyelmeztetik, lehet hogy rögtön bírság lesz belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!