Síró görcsök jönnek ram mindennap sokszor amióta több alkoholt iszok és több kávét hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
2023. okt. 23. 14:42
1/8 A kérdező kommentje:
És bárkinek neki tudnék esni mindig olyan ideges vagyok mostanában mindig. Kritikát nem bírom.
2023. okt. 23. 14:44
2/8 anonim válasza:
Ne igyál alkoholt és kávét, midnkettö az idegrendszert teszi tönkre
3/8 anonim válasza:
"Kritikát nem bírom." Jó helyre jöttél akkor. Ha tudod hogy mitől vagy rosszul, akkor a fogyasztás elkerülésével javulhat a helyzet. Ha továbbra is rosszul vagy, akkor irány az orvos, és nem találgatni kell, mert a sírás nem a betegség, csak egy tünete.
4/8 A kérdező kommentje:
De nem bírom ki hogy ne fogyasszak meg cigizek is sajna
2023. okt. 23. 15:24
5/8 anonim válasza:
Alkoholizmus tünete, hogy egy bizonyos mennyiség és befolyásoltság felett már nem élvezed a hatását, hanem megkeserít.
6/8 anonim válasza:
Az én ismerőseimnek meg inkább jó kedvet ad.
7/8 anonim válasza:
Veled van a baj, mert a többi embernek nincs ilyenje az alkoholtól.
8/8 anonim válasza:
Alapból lehet valami mentális problémád.Ezért nem bírod ki,hogy ne fogyaszd.A több sírásra hallottam olyan magyarázatot,hogy eleinte az alkoholtól emelkedik a dopamin szinted,ami jó érzést okoz,de aztán ez lezuhan,és depresszív állapotban leszel.És igen,ahogy írták előttem,mindkettő rossz hatással van az idegrendszerre alapvetően.A sok koffein is,mert az erős stimuláns szer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!