Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy lehet a legkisebb arcvesz...

Hogy lehet a legkisebb arcvesztéssel kijönni egy ilyen szituból?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm állandóan olyanokat kérdez a társaságunkban h Na, mikor megyünk lovagolni/barlangászni/túrázni/edzeni. De úgy h mindenki hallja, mindenki ránk figyel. Én meg nem akarok gyengének/lustának mutatkozni, kifogásokat keresni, de túl kövér vagyok ezekhez. (26/F, 148kg)

2023. okt. 23. 07:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Arcvesztés ott kezdődik, hogy nem állsz ki magadért, és annyit sem mersz mondani, hogy "hagyjuk a témát, én nem szeretem az ilyet".
2023. okt. 23. 07:53
 2/14 anonim ***** válasza:
87%

Megmondod, hogy a fizikai állapotod nem teszi lehetővé ezeket a programokat kivitelezni.

De sanszos, hogy direkt kellemetlen helyzetbe akar hozni, ha mindenki előtt úgy kérdez, hogy hallják.

Nagyon muszáj egy ilyen emberrel kapcsolatban lenned?

2023. okt. 23. 07:53
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem kifogásokat kell keresni, hanem egyszerűen nemet mondani, de ehhez önbizalom is kell.
2023. okt. 23. 07:54
 4/14 anonim ***** válasza:
69%

Félre vonulsz vele kettesben és 4 szemközt hallkan megbeszéled vele, hogy te ezeket fizikailag nem bírnád csinálni.

De javaslom, hogy mindenképp fogyj le. Nincs olyan magasság amihez ez a súly normális lenne.

2023. okt. 23. 07:56
 5/14 anonim ***** válasza:
65%

Válasz 1:

"Észak-Kanadában van egy remek lovastúra-útvonal, ha fizeted az egészet, indulhatunk"

Válasz 2:

"Veled? Veled semmikor sehová, egy ilyen bunkóval nem égetem magam"

Válasz 3:

"Miért, félsz, hogy ha nélkülem mész, megtámadnak, és nem tudod magad megvédeni?"

2023. okt. 23. 07:58
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt, hogy én ezekre elmegyek, pedig 50 kg vagyok. Túrázni szoktam, de pl. lovaglás, barlangászás olyan tevékenységek, amihez spéci felszerelés kell. Itt a gond, hogy te érzed magad kényelmetlenül, hogy nem mész. Pedig kevesen lovagolnak a környezetemben, inkább gyerekek, senki se barlangászik, na jó, edzeni szoktak.

Ha vki megkérdezi, mit szeretek, enni, inni, aludni, filmet nézni 😃 és nem érdekel, mit mond más, mert fizikai meló után én pihenni akarok, nem edzeni.

2023. okt. 23. 08:16
 7/14 anonim ***** válasza:
81%
Nem kell passzív agresszívnak lenni, sem elmondani hogy nem bírnád, egyszerűen csak megmondod hogy téged ezek nem érdekelnek.
2023. okt. 23. 08:22
 8/14 anonim ***** válasza:
55%
Közlöd vele, hogy "veled soha"
2023. okt. 23. 08:27
 9/14 anonim ***** válasza:
67%

Konditeremhez nem vagy kover. Menj nyugodtan ,kisebb sulyokat tudsz hasznalni. Ott dieta tervet is kerhetsz.

Crossfit edzes is no neked.

A stretching is jo.

2023. okt. 23. 08:36
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Arcvesztés nélkül humorral:

Miért szerinted engem el bírsz képzelni lovon ülve?

Ha mindenki rád figyel légy humoros és inkább te poénkodj magadon, minthogy ő próbáljon megszégyeníteni.

Egyébként meg ignoráld.

Ha a súlyodra megengedsz egy jótanácsot, kezdj el könnyű sétákat majd kirándulásokat tenni, kicsi úszás ez túlsúllyal is kezdhető sport. És utána majd mondhatod neki, hogy köszi, én másban utazom.

Egyébként úgy utálom az ilyet, nekem is van egy munkatársam, aki tesitanár és a kövérebb munkatársait cinikus megjegyzésekkel piszkálja. Szegény gyerekek! Mit csinálhat velük órán!

2023. okt. 23. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!