Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 24 éves vagyok, vezető egy...

24 éves vagyok, vezető egy cégnél. Elvesztettem a barátaim, és a páromat is, nem a munka miatt. Egyedül vagyok, mindenem a munka, de a párom miatt vesztettem el a barátaim, és mire rájöttem késő volt, hogyan kéne tovább menni?

Figyelt kérdés
A párom nagyon szeretett, de nagyon keretek közé is zárt, sok mindent tiltott. A barátaimmal nem találkoztam 1-1,5 évig, vezető lettem egy cégnél, így a szorosabb kollégák is kicsit elfordultak tőlem, vagy dolgozok, vagy itthon ülök, nincs se hobbim, se semmim, senkim. Nagyon hiányzik a párom, tiszta szívéből szeretett, ezt éreztette is velem minden nap, de nem éreztem jól magam a kapcsolatban, 3 hónap “szenvedés” után szakitottam vele. Nagyon megbántam, nagyon hiányzik. Nincs kiben megbízzak, nincs kivel kikapcsolódjak. Népszerű vagyok, nagyon sok haverom van, bármikor lenne kivel moziba mennem, vagy bulizni, de nem tartozok oda annyira szorosan, hogy kedvem legyen menni. Nem tudom, hogyan lehetne kiút, a munkahelyen lett egy nagyon jó barátom, de ő hátba szúrt, és ezt nem tudom megbocsátani neki. Nem tudom, hogyan lenne kiút, amikor ismerkedni sem tudok új emberekkel, mert nincs hol. Elveszettnek érzem magam, sokszor gondolok a páromra, hogy mennyire hiányzik, bárcsak itt lenne, de nem tudom, hogy ezt az egyedüllét okozza, vagy valami más. Tudom, hogy nem szabadna újra felkeresnem, de napról napra nehezebb. Ha valaki járt hasonló élethelyzetben, kicsit bíztatna, hogy létezik kiút?

2023. okt. 21. 00:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azt írod, hogy 3 hónap kínszenvedés után Te szakítottál a pároddal. Most meg azt érzed, hogy hiányzik. Keress más partnert. Ha úgy döntöttél, hogy befejezed a kapcsolatot, akkor ne álmodozz róla. Tartsd magad a saját döntésedhez. És éld az életedet. Ahelyett hogy a múlton merengenél, és hiányozna az, akiből eleged lett, és elhajtottad...
2023. okt. 27. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!