24 éves tapasztalatlan lányként hogyan kezdjek el 'pasizni'?
Figyelt kérdés
2021. aug. 28. 18:08
2/15 anonim válasza:
tindert ne... nagyon szex szagú lesz az egész, kb mintha rosszlányok tag lennél csak mindezt ingyen.
3/15 anonim válasza:
Mint tapasztalatlan 29 éves srác hadd mutassam meg hogy milyen bénán flörtölök ;)
4/15 anonim válasza:
Ne rugdald el magadtol a jelentkezöket!
5/15 anonim válasza:
Embere válogatja. Van akit kifejezetten zavar vagy kizaro ok hogy vagy szűz vagy, de van akinek meg pont emiatt lehetsz az élete szerelme. A lényeg, hogy ne beszélj mellé.
6/15 anonim válasza:
Hármaskának írj!
Mi pedig húzzunk innen, nincs itt kérem semmi látnivaló.
7/15 anonim válasza:
én 21évesen kezdtem fiuként csajozni, totális kudarc
hh 24évesen kezdesz neki?
9/15 anonim válasza:
#6 megoldja 😊😊😊.
Egyébként nem irigylem a Kérdezőt, ebben a korosztályban nehéz értelmes pasit találni. Nem lehetetlen, de ne tinderen próbálkozz (instán se), én az élőben isnerkedés híve vagyok.
30/N
10/15 anonim válasza:
Nincs baj a tinderrel, csak tudni kell szelektálni, valószínűleg nem az első 10 lájkolód között lesz a "nagy ő".
Mivel nő vagy, és ha egy kicsit is szép, nem lesz szükséges tinder premiumra, válogathatsz a pasik között.
Alapvető szabályokat, trükköket gondolom tudod az online ismerkedés kapcsán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!