Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak? töröljem ki?...

Mit csináljak? töröljem ki? ignoráljam?

Figyelt kérdés

van az exem akitől rosszul vagyok már a nevétől is ha meghallom, de vannak ugye közös barátaink és snapchaten streakelek még velük és mikor meglátom hogy küldik a képet vele vannak már kivagyok és a hányinger kerülget.

nem a barátaim de azért volt egy időszak amikor segítettek rajtam, nem tudom mit csináljak, töröljem ki azokat az embereket akik jóba vannak az exemmel vagy mit tegyek? már nem bírom nézni a képeket mikor küldik, ignoralni nem tudom

2023. okt. 20. 22:13
 1/2 anonim ***** válasza:
23%
Magadon dolgozz.
2023. okt. 21. 08:14
 2/2 anonim ***** válasza:
66%
Kulcsszó, hogy nem a barátaid. Az életed egy olyan szakaszának voltak részei közvetetten, ami már lezárult, nem kell, hogy továbbra is körülvedd magadat velük. Most még egy érzékeny szakaszban lehetsz, amikor minden, ami az exedre emlékeztet, rossz érzéssel tölt el, bármilyen okból. Rendben van, ha mindent, ami hozzá kötődik (és nem hozzád, mert az ő barátai), leválasztod magadról.
2023. okt. 24. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!