Szeretnék hízni mert kíváncsi vagyok milyen kicsit husisabbnak lenni, de nem merem elkezdeni a hizo kúrát hátha mégse lesz olyan jó és a szüleim is megharagszanak. Mit tegyek?
Inkább vigyél be több kalóriát és edz mellette hogy izmosodj és ne hízz 😃 teljesen rendben van ha nem vagy megelégedve 1-1 testrészeddel, gondolok itt olyanokra mint pl túl vékony felkar stb
De azért ne felejtsük el hogy a genetikának is van ebbe beleszólása, és csak ezért ne csapj át egészségtelen életmódba. Egyébként igaza van az előttem szólónak, növelj tömeget, de ne zsírt, hanem izmot.
Azzal meg hogy anyádék mit mondanak csak óvatosan, mert egyik oldalról nincs beleszólásuk, nyilván a te tested, te érezd jól magad benne, másik oldalról meg valószínű hogy a legjobbat akarják neked és az egészségednek is.
"kicsit husisabbnak lenni"
A husi, az izmot jelent. És nem hájat. A mozgás nélküli többletkalóriák viszont gyakran hájasodásban végződnek, és túlsúly testzsír formájában jelentkezik. A narancsbőrtől kezdve vannak kevésbé tetszetős megnyilvánulásai. Ha kicsit vastagabb akarsz lenni, mozogj többet, sportolj, edzél. A több mozgással együtt jár majd, hogy éhesebb leszel és többet eszel. A több mozgás izomtömeg növekedéssel is fog járni. Én ezt javaslom, és ez egészséges is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!