Miért van az, hogy egyesek megharagszanak vagy akár?
Persze, azért is meg lehet haragudni, ha valaki bunkón közli a véleményét, de ha itt erről lenne szó, arra már feltehetően a kérdező is rájött volna. Egyáltalán nem csak ilyen esetek vannak, simán létezik, hogy valaki a normális stílusú véleményt se hajlandó elfogadni, ha az nem egyezik az övével.
Velem is volt már olyan, hogy egy ismerősöm kikérte valamiben a véleményem, én a lehető legtapintatosabban elmondtam neki, hogy miért nem értek vele egyet, erre jött a ki vagyok én, hogy ellent mondjak neki. Semmi olyat nem mondtam, csak megsértődött rajta, hogy nem adtam neki igazat. Azon meg egy pillatara se gondolkodott el, hogy lehet jogosan. Nem kell foglalkozni az ilyenekkel, fejre is állhatsz, akkor se érti meg, mert nem akarja és még te leszel a rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!